اولين چيزي كه تو سرعت مهمه هارد بعد پردازنده بعد باس رمه
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان
من یه مشکلی که با سیستمم دارم اینه که مثلا سه تا چهار برنامه با هم فعال باشن سیستم هنگ میکنه و کلا قاطی میکنه
از مشخصات سیستمم هست "
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سیستم عامل هم ویندوز 8 هست ؟
اهل گیم هم نیستم
حالا من موندم کدوم قطعه رو باید ارتقاع بدم ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
اولين چيزي كه تو سرعت مهمه هارد بعد پردازنده بعد باس رمه
kingsped (06-07-13)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط imohammad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشخصات سیستمتون خوب نیست بد هم نیست
در هر حال نباید هنگ کنه
حدس بنده اینه که یک یا چند درایور درست نصب نشده
با ویندوز دیگه هم امتحان فرمودید ؟ ( مثلا 7 )
life24 (07-07-13)
کاربر شهرسختافزار
بله سون ٧ نصب كردم همينطور شد
ولي نميتونم ويندوز xp نصب كنم روش نميدونم چرا اصلا cd ويندوز xp رو ميزارم توي دستگاه در حالت بوت نميخونه شك كردم شايد cd خرابه ولي تو حوده ويندوز اجرا ميكنه ولي گزينه install windows xp غير فعال هست
اگر سیستم در هر دو ویندوز کرش میکنه ( بلو اسکرین نمیده یا ریست نمیکنه ) همونطور که آرش گفت هاردتون میتونه مشکل داشته باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط imohammad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لطفا با یک برنامه تست از سلامت هاردتون مطمئن بشید ( مثلا hdtune )
مشخصات هاردتون چیه و چه مدت کار کرده؟
کاربر شهرسختافزار
حدود ٥ سال
|
|
کاربر شهرسختافزار
پس به فكر يه هارد جديد باشيد
nima_hl (07-07-13)
کاربر شهرسختافزار
من يه هارد اكسترنال دارم كه قابليت انترنال شدن هم داره ميشه از اون استفاده كرد؟
هاردها اکسترنال دارای دور پائبن و اکثرا 2.5 اینچ هستندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط imohammad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اصطحلاک این هاردها برای هارد سیستم عامل بسیار بالاست و معمولا بعد از مدت کوتاهی خراب میشوند
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks