از ماسفتی که عوض شده بگید یک عکس براتون بگذراه . شما همینجا بگذارید . با توجه به تجربه خودم . این برد بیشتر مشکل چیپ پیدا میکنه . ممکنه یکبار با ریورک جواب بده ولی دوباره بر میگرده .
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان این مدل مادربرد رو میخوام دس دوم بخرم
Motherboard - The world leader in motherboard design
ارزون میده میگه تعمیر شده اما تعمیرش خاص نبوده...تعمیرش تو بخش فت سوییچ usb3 بوده میگه اتصالی داشته کع درست شده...الان میخوام بدونم این فت سوییچ چیه ؟؟؟ چیز خاصیه؟؟؟؟
مادربرد رو میده 150
لطفا راهنمایی کنید
Sent from my G630-U20 using Tapatalk
|
|
از ماسفتی که عوض شده بگید یک عکس براتون بگذراه . شما همینجا بگذارید . با توجه به تجربه خودم . این برد بیشتر مشکل چیپ پیدا میکنه . ممکنه یکبار با ریورک جواب بده ولی دوباره بر میگرده .
M3RS4D 50062 (29-10-15)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این لینک تصاویرش
http://esam.ir/zoomItemN.aspx?img=ab...e=0&IDi=830609
من ازین چیزایی که میگید سر در نمیارم لطفا بگید من اینو بخرم ازش یا نه
شیش ماه هم میگه گارانتی داره
اگر توسط گارانتی تعمیر شده و گارانتیش باقی مونده تهیه کنید . مشکلی ندارد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohamad6730 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
اون چیزی که گفتید چی بود؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
داره خیلی ارزون میده...میترسم چهار کار کنه بعدش خراب بشه
اینطوری نمیشه نظر داد . اون ریسک همیشه هست . تو قطعات سخت افزاری یک مسئله طبیعی هست . ممکنه امروز کار کنه ولی فردا کار نکنه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohamad6730 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mohamad6730 (29-10-15)
|
|
کاربر شهرسختافزار
تشکر ویژه از شمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks