ماکزیمم بودجتون برای این سه قطعه چقدر هست ؟
کاربر شهرسختافزار
با سلام
من مادربرد ام قدیمی هست و حدود 8 سال پیش سیستم را خریدم !! میخوام سیستم ام را کلا عوض کنم و بروز کنم !! به نظر شما چه برند مادربردی خوب هست!؟
رم میخوام ddr3 باشد 4 تا 8 گیگ به مادربرد بخورد و گرافیک 2 گیگ را پشتیبانی کند و سی یی یو 4 هسته ای باشد! لطفا از کارت گرافیک و سی پی یو مادربرد ی یک یا چند مدل معرفی کنید. و قیمت اش را هم بگید چقدر در می اید؟ با 400 تومن میشه جمع و جور کرد؟
سپاس
|
|
کاربر شهرسختافزار
چقدر خوب هست؟ 600-700 خوبه یا باز بیشتر؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سپاس
کاربر شهرسختافزار
با بررسی هایی که کردم این مادربرد گمان کنم خوب هست!!
http://kimiaonline.com/UI/ProductSpe...aspx?PID=12128
لطفا براش کارت گرافیک 2 گیگ معرفی کنید!!توی قسمت مشخصات نوشته intel-hd !!! ایا کارت گرافیک خارجی به این مادربرد می خورد؟
در ضمن قیمت سی پی یو هاچرا اینقدر بالا هست!! core i5 قیمت اش 700 تومن هست !!!
من خودم دو هسته ای دارم مدل e5300 !! حالا نمیدانم!
سپاس
بله بودجتون محدوده با 700 تومن میتونیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lakers برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
cpu corei3 4160
main gigabyte p85-d3
بگیری پولی برای گرافیک نمیمونه .
- - - Updated - - -
بله بودجتون محدوده با 700 تومن میتونیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lakers برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
cpu corei3 4160
main gigabyte p85-d3
بگیری پولی برای گرافیک نمیمونه .
lakers (28-11-15), SajjadKhati (28-11-15)
کاربر شهرسختافزار
ممنون مهندس: چند سئوال :
1. فرق مادربرد ایسوس با گیگابایت چیست؟ کدام کیفیت بهتری دارند؟ ان مادربرد ایسوس که لینک اش را دادم ایا خوب هست؟
2. توی این مادربرد ها کارت گرافیک onboard انگار وجود دارد !! ایا امکان نصب کارت گرافیک خارجی هست؟لطفا یک مدل معرفی کنید(2 گیگ)
3.فرق سی پی یو core i3 با cpu intel pentium چیست؟ هر دو مگر 2 هسته ای نیستند!!؟
سپاس
|
|
1. فرق مادربرد ایسوس با گیگابایت چیست؟ کدام کیفیت بهتری دارند؟ ان مادربرد ایسوس که لینک اش را دادم ایا خوب هست؟
من گیگابایت رو بیشتر میپسندم . مخصوصا سفارش های تعداد بالا رو سعی میکنم گیگابایت بگیرم .مجموع کیفیت محصول و گارانتی
2. توی این مادربرد ها کارت گرافیک onboard انگار وجود دارد !! ایا امکان نصب کارت گرافیک خارجی هست؟لطفا یک مدل معرفی کنید(2 گیگ)
مادربرد گرافیک آنبرد ندارد . گرافیک آنبرد داخل پردازنده هست فقط پورتش روی مادربرد هست .
3.فرق سی پی یو core i3 با cpu intel pentium چیست؟ هر دو مگر 2 هسته ای نیستند!!؟
طراحی داخلی و مشخصاتشون با هم متفاوت هست . فقط تعداد هسته ملاک نیست .
شما مجموع بودجه را اعلام کنید . سقف بودجه رو اعلام کنید تا بتونم پیشنهاد بدم .
lakers (28-11-15), SajjadKhati (28-11-15)
کاربر شهرسختافزار
خب این گرافیک آنبرد داخل پردازنده کار کارت گرافیک را می کند؟ به درد اجرای بازی میخورد این کارت گرافیک؟مادربرد گرافیک آنبرد ندارد . گرافیک آنبرد داخل پردازنده هست فقط پورتش روی مادربرد هست .
شما قطعات را هر چی قیمت اش هست معرفی کن. .فرض بر زیر 2 میلیون.شما مجموع بودجه را اعلام کنید . سقف بودجه رو اعلام کنید تا بتونم پیشنهاد بدم .
سپاس
گرافیک داخل پردازنده یکسری بازی های روتین رو اجرا میکنه . البته بازیهای سنگین رو خیر به خوبی نمیتونه اجرا کنه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lakers برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
cpu corei5 4460
main gigabyte p85-d3
vga Gigabyte R7 360 OC 2GB
lakers (28-11-15), M3RS4D 50062 (28-11-15), SajjadKhati (28-11-15)
کاربر شهرسختافزار
ممنون: گرافیک vga Gigabyte R7 360 OC 2GB از نوع amd هست؟ intel ایا بهتر نیست؟ کارت گرافیک بدون فن سراغ دارید؟ یعنی با هت سینک! چون فن خیلی نویز داره و صدا زیاد می کند !!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این مدل هایی که معرفی کردید در شرایط حداکثر بودجه هست!! من هنوز تصمیم نهایی را نگرفتم !! چون زیاد بازی های سنگین نمی کنم بازی در حد بازی های ورزشی می کنم.
شاید فقط مادربرد را عوض کردم و یک رم 8 گیگ اضافه کردم !!
سپاس
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks