سلام.
برای گیم و پهنای باند کافی SLI از مادربردی استفاده کنید که PCI-Express x16/x16 رو پشتیبانی کنه.
نظرم روی Asrock p67 Extreme6 هست با قیمت 290 تومن.
دوستان با 300 هزار تومان از مادربردهای سندی بریج 1155 بهترین مادربردی که می تونم بردارم چه مادربردی است. فقط برای گیم های سنگین این مادربرد رو میخوام بخرم. همچنین نیاز به ساپورت تکنولوژی sli هم دارم. متشکرم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نظر خودم بر روی مادربرد زیر است
SABERTOOTH P67
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
Ghalb_e_siyah (20-08-11), mehrdad_ab (29-06-11), MR TASH (29-06-11), Rezasam1 (29-06-11), ViViD (29-06-11)
خیلی ممنونم دوست خوبم واقعا نظر کامل و عالی بود به نظر من پهنای باند واقعا برای یک گیمر هارد کور حرف اول رو میزنه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Over_Cracker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز بسیاری از دوستان میگن که این مادربرد از کانفیگ 16*16 بهره مند نیست و از کانفیگ 8*8 استفاده میکنه و کلا مادربردهای 1155 همه از کانفیک 8*8 استفاده می کنند.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Over_Cracker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و ایا این حرف درسته که تفاوت بین این دو کانفیک فقط 5 درصد است.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MR TASH برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله ، تا اونجا که من میدونم در سندی از کانفینگ 8/8 پشتیبانی میشه
اینکه چقدر تفاوت بازده میان 16/16 با 8/8 هست رو نمی دونم اما تا جائی که مطالعه کردم این تفاوت در گرافیک کارتهای رده بالا مثلاً دوتا 580 زیاد و در کارت های میدل زیاد به چشم نمیاد .
اما به هر حال فکر میکنم کارخانه سازنده به واسطه چیپ PLX در برد فوق( در اینجا برند مذکور ازراک هستش ) این مورد رو حل کرده .
من هم منتظرم اساتید این مورد رو موشکافی کنن.
nima_hl (31-07-11)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks