برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PALERMO برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام دوست عزيز. يه چيزي که کاملا مشخصه اينه که وقتي از برندهاي معتبر و با کيفيت قطعه تهيه کنيد عدم همخواني خيلي بعيده پيش بياد. اما اينکه انتخاب بهينه باشه بنده با قطعات انخابيتون زياد موافق نيستم. اول اينو بگم که اين فرمايسش شما که مادربوردهاي H55 داراي USB 3.0 نيستند رد ميشه. چون در حال حاضر USB 3.0 و Sata III v اصلا روي چيپها نيستش و بوسيله يه چيپ مخصوص(گاهخا با مارک NEC) ايجاد شده. اينم يه مدرک:
http://www.intel.com/products/deskto...7-overview.htm
يعني مادربورد H55 هم مي تونه USB 3.0 داشته باشه.
گرافيک آنبورد روي اين بورد خويه اما نه در حدي که بازيهاي جديد رو در حد مطلوب ساپورت کنه. شما اگر بخواين بازيهاي جديد رو روي سيستمتون در حد مطلوب بتونيد اجرا کندي بايد حداقل يه گرافيک ATI Radeon HD5670 با قيمت حداقل 140000 تومان تهيه کنيد. (600GT ديگه کاملا از رده خارج هست. ضمنا گرافيکهاي برند Asus رو به سبب قيمت بالا اصلا پيشنهاد نمي کنم. برند MSI و حتي Giga از اون ارزونترن و کيفيتشونم خوبه.
RAM هم Dual 4GB Crucial Ballistix DDR3/Bus 1333Mhz رو پيشنهاد مي کنم با قيمت حدودي 125000 تومان.
DVD Writer انتخابيتون عاليه. شک نکنيد. پاورتون هم خوبه و فکر نکنم کم بياره. کيستونم خوبه.
اما CPU و M.B شما تا مشخص نکنيد که چقدر مي تونيد هزينه کنيد نميشه نظر داد که انتخاب بهينه چقدر خواهد بود.
پس اول تعيين کنيد چقدر مي تونيد هزينه کنيد تا راهنمائيتون کنم.

Bookmarks