MR TASH (09-01-11)
کاربر شهرسختافزار
سلام به همه ی دوستان عزیز!
من جدیداً میخوام کامپیوترمو عوض کنم
تو انتخاب همه ی اجزا تقریباً مطمئنم جز مادربورد و پاور.!!!
آیا به AsRock P55 Extreme 4 با مشخصات زیر میشه اعتماد کرد ؟؟؟
- Chipset: Intel P55
- CPU support: LGA1156 Celeron, Pentium, Core i3, Core i5, Core i7
- Memory support: 4 slots: max 16GB DDR3 (2,600MHz)
- Expansion slots: Two 16x PCI-E 2.0 (16x and 1x or two 8x), three 1x PCI-E 2.0, two PCI
- Sound: Intel HD Audio via Realtek ALC892 with PAP and 8-channel support
- Networking: Realtek RTL8111E Gigabit Ethernet
- Overclocking: Base Clock: 100-300MHz. Voltages: CPU: 2V, RAM: 2.065V, VTT: 1.61V, PCH: 1.49V, CPU PLL: 2.325V
- Ports: 6 x SATA 3Gbps, 4 x SATA 6Gbps, 2 x PS/2, 13 x USB 2, 4 x USB 3, 4 x surround audio out, line in, mic, LAN, optical and coaxial S/PDIF out
- Dimensions (mm): 305 x 244 (ATX)
P55 Extreme4(m)..jpgP55 Extreme4(m)3..pngP55 Extreme4(m)4..jpgP55 Extreme4(m)2..jpg
اونایی که این مادربورد رو دارن یا به هر دلیلی باهاش سروکار دارن حتماً جواب بدن!!!
این هم مشخصات سیستم
MotherBoard = AsRock P55 Extreme4
CPU= Intel Core i3 540
Power = ?????
Ram= 2*2GB Kingston DDR3
H.D.D= 1TB Samsung Sata2 32MB Buffer
DVD.RW= LG 24x Sata
V.G.A= GigaByte GT210 1GB
برای این سیستم با توضیحات زیر یه پاور خوب با قیمت هم معرفی کنید (گرین باشه)
6 تا یو اس بی
3 تا فن
کارت صدا (بجای مودم)
و شاید هم یه تی وی کارت
آخرین ویرایش توسط lop2lop در تاریخ 07-01-11 انجام شده است
MR TASH (09-01-11)
|
|
کاربر شهرسختافزار
حالا من یه چیزی گفتم ! شما چرا به دل میگیری ؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamed323 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جاش یه چیز دیگه میذارم مثلا کارت صدا!!
راستی این مادربورد از لحاظ کیفیت ورودی و خروجی صدا چطوره ؟؟ واسه این میگم که من یه آهنگساز مبتدیم و اینا واسم خیلی مهمه!!!
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lop2lop برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این مادربرد خوبه و به اندازه سایر بردها با این چیپست (از سایر برندها) قابل اعتماده
اما برای پردازنده انتخابی شما نیاز به یه همچین مادربردی نیست
برای پردازنده های کم مصرف i3 پیشنهاد میکنم از سری h55 استفاده بفرمائید که قیمت مناسبتری داره
بی جهت برای مدار تغذیه و خنک کننده های قوی پول مازاد هزینه نکنید
برای این سیستم از گرین 435b به قیمت حدود 62 تومن و از tonb مدل 400 به قیمت حدود 42 تومن رو پیشنهاد میکنم
عضو VIP شهرسختافزار
کاربر شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من میخوام بعد ها پردازنده رو عوض کنم یه چیز بالاتری بندازم روش مثلاً i7 اما چون بودجه ی کافی ندارم نمیتونم فعلاً از این استفاده کنم در ضمن با USB3 و SATA3 هم بعد ها کار زیاد دارم این مادربورد هم که 4 تا یو اس بی 3 داره!
قیمت این مادربورد درحال حاضر چنده ؟ چه قدر فرق قیمت بین P55 Extreme4 و هم نوع خودش از سری H55 وجود داره ؟
از اونجایی که من استفاده ی زیادی از سیستم میکنم شما مطمئنید که پاور 435B مناسبه (6 تا یو اس بی ، چند تا فن ، تی وی کارت و مودم) !!! یا دوستمون tab گفت 535 ، دیروز هم یکی از دوستان گفت GP580 ؟؟؟
قیمتاشون رو هم بگید لطفاً !!!
دوستمون tab گفت کانفینگ رو عوض کن ! کانفینگ چیه ؟؟؟ به چه دردی میخوره ؟؟؟
امروز از یکی در مورد کارت گرافیک پرسیدم گفت NVidia 9400 بگیر بهتر از GT210 هستش !!! شما بگید بهترین کارت گرافیک 80 تومنی چیه ؟؟؟
من این سؤالا رو می کنم چون اگه بد بگیرم یا اشتباهی کنم دیگه راه برگشتی واسم وجود نداره ! درضمن من واسه این کیس 700 تومن پول دارم و کارم هم بیشتر با نرم افزارای مختلفه تا بازی کردن!
مثلاً این نرم افزارا : Adobe Audition , Adobe Photoshop , FL Studio , CyberLink Power Director , و .....
بازی هم مثلاً : PES و GTA و Need For Speed و Call of Duty و .....
آخرین ویرایش توسط lop2lop در تاریخ 08-01-11 انجام شده است
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lop2lop برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بایستی یک هفته صبر کنید تا این مادربرد قیمت گذاری و وارد بازار بشه
برای این قطعاتی که فرمودید اطمینان دارم که پاور 435B کاملا کافیه
با حدود 80 تومن شما از ati 4670 که شخصا بیستر از 210 توصیه میکنم
دلیل بخصوصی وجود داره که از پلتفر amd استفاده نمیکنید ؟ چون برای کار شما بنظرم گزینه مناسبتریه
Labyrinth (09-01-11), mehrdad_ab (09-01-11), MR TASH (09-01-11)
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
سلام دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lop2lop برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شرمنده که دیر جواب دادم .
منظور از کانفینگ عوض کردن قطعات انتخابیتون با قطعات جدید تر بودش
همونطور که آقا نیما هم گفتن اگه موافق باشین یه سیستم مبتنی بر AMD میتونید انتخاب کنید که هم کارائی خوبی واستون خواهد داشت و هم نیاز به تعویض پردازنده رو دیگه نخواهید داشت.
پاور هم من تقریبی براتون گفتم که آقا نیما زحمتش رو کشیده و همونطور که گفتن 435 گرین یا 400 tonb کفایت می کنه
دوست من فکر نمیکنم برد زیاد روی کارت صدا موثر باشه اگه میخوای کارهای حرفه ای انجام بدی بهتر دنبال یک برد متوسط و با تکنولوژی کامل و متوسط قیمت باشی و بیشتر هزینه خودتو بر روی کارت صدا بگذاری چون اینطوری به اهدافت بهتر خواهی رسید .در کل جمع کردن یک سیستم در این اوضاع بازار فعلا کار درستی نیست و قیمت ها واقعا بالا هستند منتظر بمان بازار کمی سر وسامان بگیره بعد اقدام کن چون 4 ماه دیگه به حرف پی خواهی برد.موفق باشی
کاربر شهرسختافزار
1. مگه این مادربورد تو بازار نیست ؟؟؟
2. ati 4670 و NVidia GT210 چه تفاوت هایی باهم دارن ؟؟ قیمتاشون چنده ؟؟؟
3. من کلاً با CPU های AMD مخالفم ! نمیدونم چرا ولی اینتل رو حرفه ای تر میدونم!
اصلاً خودتون یه کیس 700 تومنی معرفی کنید که USB3 ، 4GB DDR3 , 1TB HDD (Best) , Cpu>= Core i3 540
4. پاور Green 435B رو تأیید میکنم !!!
5. برای خرید کارت صدای خوب به بودجه ی بیشتری نیاز دارم(کارت صدای مورد نظر خودم : m-Audio Fast Track pro حدوداً 270ت) درضمن کارت صدای خالی به چه درد من میخوره ؟!! باید امکانات دیگه هم مثل مانیتورینگ و اینا هم داشته باشم!!! یه مادربورد خوب حد اقل کاریه کارت صدای 50تومنی رو میکنه!
6. من شنیدم قیمتا خیلی پایین اومده !!! مثلاً تا چند ماه آینده چقدر پایین میاد؟؟
لطفاً یه CPU AMD هم قیمت Core i3 540 معرفی کنید !(واسه مقایسه میخوام)
Curtis (10-01-11)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks