MR TASH (12-01-11)
همه اساتید خسته نباشن
دارم سیستمم رو ارتقا میدم. قطعاتی رو انتخاب کردم، می خواستم ببینم مین بورد و پروسسوری که انتخاب کردم مناسب کارم هستن؟
cpu: AMD Phenom II X4 Processor 965
moderboard: M4A89GTD PRO/SUB3
من برنامه نویسم و سرعت کار برام مهمه اورکلاک هم در اندازه کمش انجام میدم
از کامپیوتر هم زیاد استفاده میکنم(روزی یه 15ساعت)
میخوام سیستمم یه 5-6 سالی کار کنه برام، یه 480تومنی بوجمه
البته اگر کسی قیمت AMD Phenom II X4 Processor 975 رو هم بدونه ممنون میشم
متشکر
آخرین ویرایش توسط designme در تاریخ 10-01-11 انجام شده است
MR TASH (12-01-11)
|
|
البته من استاد نیستم ولی جسارتا یه چند خطی مینویسم شاید کمکی کنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط designme برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پردازنده 965 و 975 بنظرم ارزش خرید نداره ، شما با همون اندک آورکلاکی که فرمودید پردازنده 955 رو هم میتونید با سرعت 3.8 به صورت 7/24 استفاده کنید ( این فرکانس برای 965 و 975 هم در همین حدوده )
البته با توجه به قیمت 188 تومنی پردازنده 6 هسته phenom ii x6 1055T بنظرم شما اگر این پردازنده رو انتخاب بفرمائید انتخاب بهتری انجام دادید
مادربرد انتخابی شما هم مادربرد خوبیه ولی به قیمت بالای 200 تومن بنظرم ارزش خرید نداره
پیشنهاد میکنم این برد رو به قیمت حدود 140 تومن تهیه بفرمائید
Asrock 880G Extreme3
880G%20Extreme3(m).jpg
ولی اگر گرافیک کارت جدا استفاده میکنید 870extreme3 به قیمت حدود 110 بنظرم انتخاب خوبیه
phenom ii x6 1055T پروسسور قابل توجهیه ولی فرکانس کارش پایینهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای اورکلاک هم چون میخوام طولانی مدت استفاده کنم ازش نمیتونم زیاد اور کنم
مادربورد asrock 880g extream3 نسبت به قیمتش جنس جالبیه ممنون که معرفی کردید
اگر یه مدل کمی بالاتر از این مین بورد با گرافیک قوی تر معرفی کنید ممنون میشم
آخرین ویرایش توسط designme در تاریخ 11-01-11 انجام شده است
MR TASH (12-01-11)
این پردازنده (1055) به راحتی آب خوردن و با خاموش کردن توربو بدون اعمال فشار یا ولتاژ اضافه تا 3.3 آور میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط designme برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد از اون هم با افزایش کلاک بیس به راحتی میتونید تا 3.6 ببرینش
از پردازنده خیالتون راحت باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نفرمودید گرافیک آنبرد میخواین یا از گرافیک جدا میخواهید استفاده کنید
بستگر به گرافیکش داره
معمولا گرافیک های آن بورد از باب قیمت روی مادربورد پایین حساب میشن نسبت به دیگر کارت گرافیک ها همینطور معمولا ضعیف تر هم هستن
اگر مین بورد خوب با گرافیک قوی میشناسید(کارای گرافیکی هم دارم) متشکر میشم معرفی کنید
asrock 880g extream3 جز گرافیک خودش 3تا x16 هم دراه که نهایتا یکیش به درد من بخوره
با بعضی از برند ها مثل asus,giga,msi,elitegroup آشنام ولی با askrock آشنایی ندارم اگر امکان داره کمی هم در باره مضایا و معایب محصولات این برند توضیح بدید و اینکه آیا asrock 880g extream3 برای گرافیک مموری مجزایی داره یا تماما از ram استفاده می کنه(از توضیحات سایت سازنده چندان چیزی متوجه نشدم)؟
متشکر
آخرین ویرایش توسط designme در تاریخ 11-01-11 انجام شده است
MR TASH (12-01-11)
ازراک برای مقابله با برندهائی که قطعات ارزان قیمت تولید میکردند مثل الایت گروپ در سال 2003 توسط شرکت asus پایه گذاری شدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط designme برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
معمولا هر طرح جدیدی که asus میخواست آزمایش کنه اول توسط ازراک به بازار عرضه و بعد از اطمینان از بی مشکل بودن طرح توسط asus عرضه میشد
بعد از فروپاشی شرکت asus شرکت ازراک که به آخرین تکنولوژی روز دنیا دسترسی داشت ولی اجازه تولید مادربردهای high end رو نداشت تونست به سرعت پله های ترقی رو یکی پس از دیگری طی کنه و امروز به جائی رسیده که جا پای بزرگامی مثل abit که روزی در بازار مادربرد خدائی میکرد گذاشته و شروع به همکاری با غولهای گیم دنیا مانند Fatal1ty کرده
البته در حال حاضر هم مادربردهای ارزان قیمت هم تولید میکنه که طبیعتا از عمر و کیفیت بالائی برخوردار نیست ولی در کنار اون مادربردهای حرفه ای خوبی هم تولید میکنه که سری extreme از همین سری هستند
برد 880g exteme3 هم که سئوال فرموده بودید دارای ساید پورت (رم دیدوکیت گرافیک) 128 مگابایتی هستش که به چیپست گرافیکی برای بازده بهتر کمک میکنه
گرافیک آنبرد این مین از نظر ساختاری تفاوت چندانی با 890g نداره و تنها کلاک اون کمتره که به راحتی میتونید در بایوس فرکانس را افزایش بدین
این مادربردها به دلیل استفاده از مدار تغذیه 8 فاز و خنک کننده های مناسب ماسفت در صورت استفاده از پاور مناسب عمر بسیار طولانی خواهند داشت
به هر حال شما اگر بودجه ای که برای این کار اختصاص دادید رو بفرمائید احتمالا خیلی بهتر میشه نظر داد
designme (12-01-11), mehrdad_ab (12-01-11), mohamad70 (12-01-11), MR TASH (12-01-11), ripek (12-01-11)
|
|
برای هر دو (مین بورد و پروسسور) 480 تومن بوجمه
با این وجود برای 890g هم لازم به گارت گرافیک جدا دارم؟
از قیمت روز 890g و Phenom II X6 1075T خبر دارید؟
ممنونت
MR TASH (12-01-11)
بودجه مناسبی برای خرید گرافیک جدا دارید ، پیشنهاد نمیکنم با این بودجه و با توجه به اینکه میفرمائید کارهای گرافیکی هم دارید مادربرد گرافیک آنبرد برداریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط designme برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اول در مورد پردازنده صحبت کنیم تا به یک نتیجه برسیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پردازنده 1055 و 1075 از نظر ساختار درونی هیچ تفاوتی با یکدیگر ندارند تنها تفاوتشون در تنظیمات مولتی پله
همانطور که عرض شد هر دوی این پردازنده ها به صورت 7/24 تا فرکانس حدود 3.6 استیبل میشن که این فرکانس با 1090 و 1100 هم تقریبا همین حدوده ( بدون اعمال ولتاژ و فشار )
1075 به دلیل جدید بودن قیمت مجازی حدود 260 تومن داره که با توجه به قیمت 200 دلاری این پردازنده قیمت بالائیه
به هر ترتیب برای کار شما و با توجه به بودجتون پیشنهادم یه همچین کانفیگیه
Asrock 870 extreme 3 110
phenom ii x6 1055T 188
pccooler 1216x 53
power color 5750 142
با این کانفیگ شما میتونید از جدیدترین تکنولوژیها مانند sata3 و usb3 برخوردار باشید و گرافیک کارت قدرتمندی هم دارید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در ضمن قیمت 890G Extreme3 هم در حال حاضر 165 تومنه
ممنون از راهنماییتون
با این اوصاف شاید بهتر باشه یه مدتی دست نگه دارم شاید یه کمکی قیمت 1075 ای ام دی افت کرد
فرکانس کار برام خیلی مهمه اورکلاک با فشار کم هم روی 3.3 نیاز به یه کولر مثل کولری که گفتین داره ولی این سایز خیلی بزرگه محیطی که توش کار میکنم هم خیلی گرم
Asrock 880 extreme 3 با یه گرافیک کوچیک برای چندکارگی با قیمت 30 تومن بالاتر میصرفه(تصویب شدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید -روی راهنمایی شمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
روی PowerColor HD 5750 هم سرچ کردم که دو نتیجه برای این محصول داشت یکی برای Radeom ویکی هم PowerColor HD 5750 خالی
از روی قیمت فکر میکنم منظورتون PowerColor HD 5750 خالی بوده باشه اگر میشه لینک توضیحات رو قرار بدید
آخرین ویرایش توسط designme در تاریخ 12-01-11 انجام شده است
فن فنوم 4 هسته ای به بالا به راحتی 6500 دور در دقیقه میزنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید و این یعنی جریان هوای بسیار زیاد و در نتیجه ایجاد صدای زیادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط designme برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر مسئله نویز برای شما مهمه خواهی نخواهی باید به فکر تهیه یک فن بزرگتر باشید که با دور کمتر بتونه این پردازنده رو خنک کنه ( این فن رو کلا پیشنهاد کردم نه به خاطر آورکلاک برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
در مورد دست نگه داشتن هم شما برای خرید کامپیوتر هر چه صبر کنید مدلهای جدیدتر میاد و مدلهای قدیمی تر ارزان میشن
البته این صبر پایانی نداره و بالاخره یه موقع مجبور میشید خرید کنید ولی اگر بتونید 3-4 ماه صبر کنید با اومدن پلتفرم am3+ یه خریدی میفرمائید که برای 3-4 سال نیاز به ارتقاع نخواهید داشت ( و همینطور سوکت 1155 اینتل )
نام کامل چیپست به کار رفته بر روی گرافیک کارت pwer color 5750 عبارت است از ati radeon hd 5750 که هر دوی اینها یکی هستند
http://www.overclockersclub.com/reviews/powercolor5750/
این کارت به دلیل مصرف پائین ، قدرت نسبتا خوب و قدرت آورکلاک بالا از جمله کارتهائیه که بهش علاقه دارم و معمولا به دیگران پیشنهاد میدم
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks