خب معلومه بهتره اما ارزش نداره همین رو اور کن درسته به اون نمیرسی ولی این طوری اینقد پول هم نباید بدی
کاربر شهرسختافزار
سی پی یو الان من این http://www.rayaneh.com/product-3187.aspx هست و میخوام این http://www.rayaneh.com/product-10961.aspx سی پس یو رو بگیرم به نظر شما تغییری در سیستم احساس میشه
|
|
خب معلومه بهتره اما ارزش نداره همین رو اور کن درسته به اون نمیرسی ولی این طوری اینقد پول هم نباید بدی
کاربر شهرسختافزار
خوب اگه اور کنم فنش جواب میده خنکش کنه درضمن چجوری باید اور کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هسته پردازنده e6320 حدود 10 % از هسته e7500 ضعیفتره به عبارتی اگر بخواهید کارائی 7500 رو از 6320 بگیرید باید اونو تا حدود 3.3 آور کلاک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط omidt برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد اینکه با کولینگ استوک میشه به این فرکانس رسید یا نه شما میتونید از hwbot استفاده کنید البته همونطور که میدونید عوامل زیادی مثل مادربرد ، رم و تحویه کیس هم در رسیدن به این سرعت مهم هستند
بریم سراغ hwbot لطفا لینک زیر رو باز کنید و از قسمت cooling فن stock رو انتخاب کنید
http://hwbot.org/hardware/processor/...=cpubenchmarks
همونطور که مشاهده میکنید با فن استوک دوستان تونستن با سرعت 3.3 تا 3.8 تست سنگین super pi 32m رو پاس کنند ( در تستهای سنگین دیگه هم تقریبا با همین حدود فرکانس ثبت داشتیم )
به احتمال قوی شما هم اگر مادربرد و رم خوبی داشته باشید میتونید به این سرعت برسید
برای آموزش آورکلاک میتونید از لینک زیر شروع کنید
http://www.shahrsakhtafzar.com/cpu/b...ing-guide.html
البته نباید انتظار داشته باشید بعد از چند دقیقه به راحتی بتونید به این رکورد برسید ( مگر اینکه مادربردتون سلطان abit ip35 pro باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
باید وقت بگذارید و آروم آروم سرعت رو بالا ببرید ، تست پایداری و دما بگیرید تا بتونید به یه سرعت مطمئن برسید
در آور کلاک هیچ موقه عجله نکنید و همیشه قدمهای کوچیک و با احتیاط به جلو بردارید
aadam (11-09-10), mehrdad_ab (11-09-10), ripek (11-09-10)
کاربر شهرسختافزار
ممنون از راهنمایی با فن استوک بیشترین رکورد 4200.09 mhz بود ولی من نمیخوام اینقدر اور کنم نهایت میخوام از 1860 برسونم به 2800برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درضمن این مشخصات سیستمه
CPU:intel core 2 6320 1.86GHz 4m
اپیسیر (Ram:2*2G(4G
گیکابایت VGA:Geforse 9600 GT 1GB 256Bit
MB:gigabyte 965p S3
Speakers:Logitech S220
power:green 480A
Monitor:LG W2261 VP
آخرین ویرایش توسط omidt در تاریخ 11-09-10 انجام شده است
قطعاتت بدک نیست و احتمالا به این سرعت میتونی برسیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط omidt برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو بایوس مولتی پل رمها رو تا پائینترین حد ممکن کم کن
بعد با easy tune بیافت به جون fsb و آروم آروم بیارش بالا تا ببینیم تا چند گیگاهرتز بدون ولتاژ بالا میاد ( هواست به دمای cpu هم باشه )
هر 5 هرتزی که سرعت رو بالا بردی یه تست بگیر ( مثلا با occtpt ) ، شما برای این سرعت باید از 133 به 200 برسید
ممکنه بتونید بدون افزایش ولتاژ یا افزایش جزئی به این فرکانس دست پیدا کنید (بستگی به بچ cpu داره) ، که دمای زیادی هم ایجاد نکنه و با همون فن استوک هم جواب بده
به هر حال از اینجا به بعد باید وقت بزارید تست کنید ، ریست کنید ، کلیر بایوس کنید و ....... تا به فرکانس ماکزیمم و 7/24 برسید
اگر این کارها رو کردید باید به شما تبریک بگم ، شما الان به بلای خانمانسوز آورکلاک معتاد شدین برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط در آینده لطفا بنده رو لعنت نفرین نکنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Khornaf (11-09-10), mehrdad_ab (11-09-10)
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
لطفا نمودار رو بگذار تا ببینم کدوم نمودار منظرتون هستش ( این برنامه نمودارهای زیادی میده )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
http://img.shahrsakhtafzar.com/show....VCore.png.html2010-09-11-17h31-VC.jpg
یکی از نمودارها رو انتخاب کردم که ولتاژ هسته رو نشون میده( البته نفتی بودن سیستمو بی خیال هاااااا-این سیستم واسه من قصه دراز داره که تا مرز آپگرید رفته بودم _ همون خرید برد جدیدی که مشاورشو باهات داشتم و دوباره همینو آوردم سر کار )
نه آقا خیلی هم خوبه و باید به شما تبریک گفت که اینقدر خوب از سیستمتون مراقبت کردید که هنوز هم داره کار میکنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این نموداری که دادی ولتاژ vcor رو که cpu از مادربرد گرفته در زمان تست نشون میده
یه عبارتی در طول تست پردازنده شما بین 1.37 تا 1.44 ولت داشته برق از مادربرد دریافت میکرده
البته همه چارتهائی که occ میده دقیق نیستند و روی بعضی مادربردها درست نمیتونه ولتاژها رو دیتکت کنه
mehrdad_ab (12-09-10), ripek (11-09-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks