انتخاب به نوع کاربری بستگی داره. 4790 در مقایسه با 4770 حدود 10% در کار با نرمافزارهای ادیت عکس و فیلم و رندرینگ بهتر عمل میکنه ولی در باقی موارد برتری خاصی نداره.
انتخاب با خودتونه که 4770 بگیرید یا صبر کنید تا 4790 در بازار شهرستان شما موجود شه
کاربر شهرسختافزار
انتخاب به نوع کاربری بستگی داره. 4790 در مقایسه با 4770 حدود 10% در کار با نرمافزارهای ادیت عکس و فیلم و رندرینگ بهتر عمل میکنه ولی در باقی موارد برتری خاصی نداره.
انتخاب با خودتونه که 4770 بگیرید یا صبر کنید تا 4790 در بازار شهرستان شما موجود شه
|
|
کاربر شهرسختافزار
ممنون بزرگوار.بیشترین کاربردم گیم هست و بعد تمرین با فتوشاپ و برنامه نویسی و پریمیر و..... و در اخر هم نت و وب گردی.این 10 درصد چقدر به چشم میاد؟اونقدری هست که صبر کرد؟چون من الان سیستم رو بستم و فقط لنگ سی پی یو هستم؟نظر اخرتون رو بفرمائید ممنون میشمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kaveh-gh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط q_azy در تاریخ 06-07-14 انجام شده است
ببخشید ولی شما چگونه تشخیص دادید که 4790 در مقایسه با 4770 حدود 10% در کار با نرمافزارهای ادیت عکس و فیلم و رندرینگ بهتر عمل میکنه؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kaveh-gh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من که خودم از داخل سایت شرکت اینتل هر دو مدل پردازنده را بررسی کردم و متوجه شدم که تنهاترین تفاوت در این دو مدل این است که یکی سال 2014 و دیگری 2013 تولید شده و اینکه سرعت پردازششان نیز کمتر از 0.2 گیگا هرتز اختلاف دارند.
و اینکه ببین عزیزم اگر کارت رو زمین مونده و یا اگر 4790 گرانتره و یا اینکه اگر 0.2 گیگاهرتز بیشتر برایت مهم نیستش , خب همین الان برو 4770 را بخر.اونقدری هست که صبر کرد؟چون من الان سیستم رو بستم و فقط لنگ سی پی یو هستم؟نظر اخرتون رو بفرمائید ممنون میشم
q_azy (06-07-14)
کاربر شهرسختافزار
ممنون عزیز خیلی بزرگواری.این اختلاف 0.2 گیگاهرتز واقعا به چشم میاد یا نه؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hwcpmm برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اختلاف بیش از حد از اینهاست .لینکی که بهتون دادم ملاحظه کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط q_azy برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hwcpmm برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدAnd then there are users who either play around with professional applications or are working as professionals while doing some gaming. Anyone working with photo manipulation, heavy-duty file compression, video encoding, and rendering tasks would be wise to consider an upgrade to the HWR CPUs (especially the 4690 and 4790) if running on Ivy Bridge chips or older. I'd still advise you to wait a bit and see what happens with Devil's Canyon over the course of the next 1-2 months, but if an upgrade is needed now, it's really not a bad option to go with the 4790 over even a 4770K when leaving the 4770K stock; in fact, the 4790 sees significant performance gains in photo editing tasks. The 4790 performs roughly 9% faster than the 4770K when executing build mesh operations, a 9.5% gain in WinRAR compression, and a 12.3% gain in HandBrake 2x4K framerate. These numbers can be pretty huge when you're making a living doing this type of action on a daily basis. They're much less noteworthy for the YouTube gaming hobbyist. Keep in mind that this is with a stock 4770K. If you're comfortable overclocking, the 4770K could be clocked to likely outperform the 4790.
The short of it: Haswell Refresh chips aren't anything to break the bank over. They're small, notewrothy advancements if you're on an 8-series chipset (or 9-series) and unhappy with your current low-end HW CPU, but I wouldn't call home about the gains. The story changes a bit for professional applications dealing in photo and video manipulation, at which point I'd seriously consider an upgrade if my income depended on efficiency at a reasonable price-point.
Is Intel's Haswell Refresh Worth It? 4790, 4690, 4360 vs. The Current Gen | Gamers Nexus - Gaming PC Builds & Hardware Benchmarks
آخرین ویرایش توسط kaveh-gh در تاریخ 07-07-14 انجام شده است
AMD>INTEL (07-07-14)
|
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kaveh-gh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنونم از پاسختان؛اما بحث ما سر Intel® Core™ i7-4770 و Intel® Core™ i7-4790 می باشد و نه Intel® Core™ i7-4770K همین k خودش خیلی می باشد.
و بعدش هم تازه Intel® Core™ i7-4770K ده درصد کارایی گرافیکش بالاتر می باشد و نه Intel® Core™ i7-4790K زیرا که
Intel® Core™ i7-4790
Graphics Max Dynamic Frequency 1.2 GHz
Intel® Core™ i7-4770K
Graphics Max Dynamic Frequency 1.25 GHz
کاربر شهرسختافزار
در لینکی که ارسال شد مقایسه کاملی بین CPUهای هسول و هسول ریفرش ارائه شده. فرق 4770 با 4770K فقط در قابلیت اورکلاک شدنشه و در مقایسه انجام شده 4770K به صورت اورکلاک شده درنظر گرفته نشده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hwcpmm برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Keep in mind that this is with a stock 4770K. If you're comfortable overclocking, the 4770K could be clocked to likely outperform the 4790
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks