4790 تو بازار هست . بله به نظرم من 4790 ارزش خرید بیشتری داردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط q_azy برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام.من مین گیگا H97 رو دارم و قصد خرید یک سی پی یو 4790 رو دارم ولی از اونجایی که به هرجا سر میزنم این سی پی یو گیرم نمیاد تو فکر گرفتن 4770 افتادم.حالا از شما اساتید سوالم اینه که صبر کنم تا دوباره 4790 وارد بازار بشه یا نه تفاوت چشمگیری با 4770 نمیکنه و همون 4770 رو بگیرم؟؟؟بنده رو راهنمایی بفرمائید ممنون میشم
|
4790 تو بازار هست . بله به نظرم من 4790 ارزش خرید بیشتری داردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط q_azy برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راسیتش من چون شهرستان هستم و هرچی فروشگاه اینترنتی رو سرچ کردم نتونستم پیدا کنم و از چند تا فروشنده هم که پرسیدم گفتن تو بازار موجود نیست.بازم ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام علیکم
در کل 4790 کپی از روی 4770 می باشد بدین جهت که 4790 ساخت سال 2014 می باشد و دیگری سال 2013 و تنهاترین تفاوتشان در اختلافی کمتر از 0.5 گیگا هرتز می باشد؛که آن هم قابل توجه نمی باشد.
در نتیجه تفاوت چندانی با هم ندارند اما خب 4790 بالاخره بهتر می باشد؛حال بستگی به قیمتشان و سطح دسترسی شما به هر دو دارد که به چه اندازه تفاوت قیمت دارند و یا اینکه برای خرید موجود می باشند و یا خیر.
البته اگر زیاد تفاوت قیمت داشته باشند شاید مناسب باشد که ارزانتره را بخرید.
*MoJtAbA* (06-07-14)
انتخاب به نوع کاربری بستگی داره. 4790 در مقایسه با 4770 حدود 10% در کار با نرمافزارهای ادیت عکس و فیلم و رندرینگ بهتر عمل میکنه ولی در باقی موارد برتری خاصی نداره.
انتخاب با خودتونه که 4770 بگیرید یا صبر کنید تا 4790 در بازار شهرستان شما موجود شه
|
ممنون بزرگوار.بیشترین کاربردم گیم هست و بعد تمرین با فتوشاپ و برنامه نویسی و پریمیر و..... و در اخر هم نت و وب گردی.این 10 درصد چقدر به چشم میاد؟اونقدری هست که صبر کرد؟چون من الان سیستم رو بستم و فقط لنگ سی پی یو هستم؟نظر اخرتون رو بفرمائید ممنون میشمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kaveh-gh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط q_azy در تاریخ 06-07-14 انجام شده است
ببخشید ولی شما چگونه تشخیص دادید که 4790 در مقایسه با 4770 حدود 10% در کار با نرمافزارهای ادیت عکس و فیلم و رندرینگ بهتر عمل میکنه؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kaveh-gh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من که خودم از داخل سایت شرکت اینتل هر دو مدل پردازنده را بررسی کردم و متوجه شدم که تنهاترین تفاوت در این دو مدل این است که یکی سال 2014 و دیگری 2013 تولید شده و اینکه سرعت پردازششان نیز کمتر از 0.2 گیگا هرتز اختلاف دارند.
و اینکه ببین عزیزم اگر کارت رو زمین مونده و یا اگر 4790 گرانتره و یا اینکه اگر 0.2 گیگاهرتز بیشتر برایت مهم نیستش , خب همین الان برو 4770 را بخر.اونقدری هست که صبر کرد؟چون من الان سیستم رو بستم و فقط لنگ سی پی یو هستم؟نظر اخرتون رو بفرمائید ممنون میشم
q_azy (06-07-14)
یکی از دلایل برتری 4790 حرارت کمتر تولید شده هنگام کار هست .
موجود هست فقط به دلیل نوسان قیمت درهم فروشندگان دست نگه داشتند . فردا براتون سوال میکنم .
تفاوتشون هم کم نیست .
http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i...l-Core-i7-4770
ممنون عزیز خیلی بزرگواری.این اختلاف 0.2 گیگاهرتز واقعا به چشم میاد یا نه؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hwcpmm برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks