سلامی مجددبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط H@3!N برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عیدتون مبارک
میتونید یه گرافیک دست دوم GT 210 1GB بگیرین که در حد 500 تومن فکر کنم بشه (بیش از 700 تومن نیست) . و چون دست دوم هست ، موقع فروش هم چندان ضرر نمیکنید . یعنی موقع فروش ، تقریبا با همون قیمت معمولا میتونید بفروشید .
یه دلیلش اینه که اون ssd ئه سامسونگ ای که انتخاب کردید ، خیلی گرونه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط H@3!N برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بچرخید ببینید ssd Western Digital Blue m2 2280 500GB را با قیمت زیر 2.5 تومن میتونید تهیه کنید یا نه .
وگرنه میتونید با مشورت دوستان ، یه ssd با ارزش خرید بالاتر (و در عین حال پر سرعت را انتخاب کنید) . اگه با 250 گیگ مشکل ندارید ، همون WD Blue M.2 2280 SSD - 250GB که گفته بودم ، خوبه .
کیس هم همون کیس GREEN Hiwa که قیمتش الان به 1.37 تومن کاهش پیدا کرد ، کاملا کافیه و نیاز به هزینه ی بیشتر نیست .
گفتم دیگه . Ryzen 5 3600X ، بصورت میانگین ، حدود 20 درصد از i5 10400 قویتر هست (گاها کمتر و گاها بیشتر . بسته به شرایط مختلف داره) .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط H@3!N برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هر چند 20 درصد هم ، کم نیست و در خیلی اوقات محسوس هست اما اون قدرها هم که تفاوت بسیار چشمگیر باشه هم نیست .
بله . مادربردهای اینتل (حداقل ، الان در ایران) ، گرونن و ارزش خرید خیلی کمی دارن اما پردازنده هاش ارزش خرید خوبی دارن که در کنار هم وقتی چیده بشه ، شاید ارزش خرید amd بالاتر بشه (هر چند ، خیلی فرق ندارن) .
اگه amd میخواید تهیه کنید ، اگه من بجاتون بودم ، بجای Ryzen 5 3600X (با قیمت 8.85) ، اگه پردازنده ی Ryzen 5 3600 با قیمت 7 یا حداکثر 8 تومن در بازار موجود بود ، این پردازنده را تهیه میکردم . (چون تفاوت Ryzen 5 3600X با Ryzen 5 3600 ، به 5 درصد هم نمیرسه و ارزش خرید 3600 ، بالاتر هه) .
همونطور که گفتم ، اگه کارت گرافیک دست دوم بخرین ، معمولا یا ضرر نمیکنید یا ضررش خیلی کمتر میشه (اگه قیمت ها تغییری نکنن و کمتر نشن) .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط H@3!N برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه بتونید 3 سال صبر کنید ، احتمال داره قدرت خرید مردم ، بالاتر بره (به این معنا نیست که صرفا قیمت ها کم بشه) .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط H@3!N برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما در بازه ی کوتاه مدت چند ماهه تا یکی دو ساله ، شاید برعکس باشه و قیمت ها بالاتر بره (شاید هم نره) .
خواهش میکنم .

Bookmarks