سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط H@3!N برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
انتخاب پردازنده ی i5 10400 ، انتخاب با ارزشی هست اما دقت کنید که اون مادربردی که از amd که گفته بودم ، به هیچ وجه قابل مقایسه با مادربرد اینتل نیست . به عبارنی دیگه ، در حد این مادربرد اینتل ، مادربردی با قیمت 2.1 تومن از شرکت amd هست (همون مادربردی که در پست شماره ی 4 معرفی کرده بودم) .
یعنی میتونید ترکیب amd را بصورت زیر تهیه کنید :
مادربرد :
ASUS PRIME A320M-K/CSM
2.11
پردازنده :
Ryzen 5 3600X
8.85
که کلا میشه 10.96 تومن ، یعنی به اندازه ی ترکیب مادربرد ASUS H410M-A LGA1200 و پردازنده ی i5 10500 (که 11 تومن میشه) و به این ترتیب ، ارزش خرید سیستم amd هم حفظ میشه .
اگه amd میگیرید و قراره مادربرد بهتری از این مادربرد 2.11 تومنی تهیه کنید ، مادربرد ASUS EX-A320M-GAMING با قیمت 2.9 تومن تهیه کنید ولی ارزش خرید مادربرد 2.11 تومن هه ، اندکی بیشتر هه .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط H@3!N برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رم زیر را که تک ماژول هست ، پیشنهاد میکنم :
G.SKILL Ripjaws V 16GB 3200MHz CL16 DDR4
2.55
هر چند تهیه ی دو ماژول ، اندکی سرعت را گاها بیشتر میکنه (حدود 5 تا 10 درصد که بسته به شرایط داره و اغلب ، محسوس نیست) اما پیشنهاد میکنم چون مادربردهاتون فقط 2 اسلات رم داره ، هر رم ای که میگیرید ، تک ماژول باشه مگر اینکه مطمئن باشید که در آینده ، رم تون را ارتقاء نمیدین .
اما اگه رم با قیمت پایین تر میخواین :
Geil Evo Potenza 16GB 8GBx2 3000Mhz CL16 DDR4
1.95
درباره ی پاور ، چون کارت گرافیک قدرتمندی ندارین (اگه هم داشته باشین ، زیر 75 وات میخواین بگیرین) ، همون پاور 430 وات ای که در پست شماره ی 4 که الان قیمتش به 899 تومن کاهش پیدا کرد را معرفی کرده بودم ، هم کیفیت و هم قیمت مناسبی داره . اما اگه کیفیت بالاتر میخواین ، پاور GREEN GP500A-UK Plus Gaming با قیمت 1.35 تومن را پیشنهاد میکنم .
درباره ی ssd ، اونی که از سامسونگ معرفی کردید ، خوبه اما قیمتش خیلی بالاست و ارزش خریدش پایین میاد . ssd هم یه چیزی هه که بیشتر تجربی هه . من فقط تجربه ی برند سامسونگ را دارم که میدونم خوبه . برند wd مخصوصا مدل blue اش هم خوبه . اما برای بقیه ی برندها و اینکه ارزش خرید خوبی داشته باشه ، از دوستان دیگه و تجربیات شون استفاده کنید .
رابط شون ، سوکت M.2 هست . نه مشکلی نداره . همه ی این مادربردهایی که معرفی کردم ، این سوکت را دارند .
pcie4 هم به درد کار شما نمیخوره . اون برای کسایی مهمه که عملکرد کارت گرافیک مجزا براشون اهمیت داره .

Bookmarks