dot (30-05-13)
کاربر شهرسختافزار
سلام من میخوام کیس بخرم کارم تری دی مکس و رندر ویری و اوتو کد و فتوشاپ هست
cpu i7 3770k انتخاب کردم مادر برد هم asus p8 z77 v
بقیه رو نمیدونم گرافیک و رم و هارد و فن و کیس و پاور
نمیدونم خوب هست مادر بردم یا نه
روی هم 3500000 هم میتونم هزینه کنم
لطفا راهنمایییم کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
dot (30-05-13)
|
|
پیشنهاد بنده:
cpu:Intel Core i7-3770K-------------------------------1160
main:ASRock Z77 PRO4--------------------------------435
ram:CORSAIR XMS3 8GB 2x4GB 2000MHz--------370
psu:Green GP600A-EU----------------------------------250
HDD:Seagate Barracuda 500GB----------------------180
SSD:ADATA SX900 128 GB---------------------------450
ODD:DVD-RW Plextor-------------------------------------85
این سیستم بدون کارت گرافیک حدودا 3تومن درمیاد.
برای کارت گرافیک چندتا کار میتونید انجام بدین، یکی اینکه با 500تومن باقی مونده کارتSAPPHIRE HD 7770 GHZ EDITION با همون قیمت 500تومن خریداری کنید، یا اینکه بودجه ی خودتونو افزایش بدین و کارت گرافیکSAPPHIRE HD 7870 GHZ EDITION رو با قیمت حدود990تومن تهیه کنید، یا بودجه رو 200تومن افزایش بدین و کارتASUS GTX 650Ti DCUII رو با قیمت حدود700تومن خریداری کنید یا اینکه بیخیال cpuی corei7 3770K بشین و به جاش از cpuی corei5 3570K استفاده کنید و بودجه ی بیشتری به کارت گرافیک اختصاص بدین.
ضمن اینکه میتونید SSD رو حذف کنید که در این صورت 450تومن به بودجه اضافه میشه و میتونید بدون حذف 3770K یک کارت گرافیک بهتر رو تهیه کنید. البته این کار آخر به نظرم اصلا درست نیست چون سیستم هایی که با رندر فایل و 3D سروکار دارن واجبه که SSD داشته باشن.
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iSteve برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پیشنهاداتتون خوب ، منطقی و مطابق با وضعیت بازار بود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با قسمت آخر صحبتتون زیاد موافق نیستم
در کار رندر وجود یا عدم وجود ssd در زمان رندر هیچگونه تاثیر محسوسی نداره
هنگام رندر قطعه ای که گلوگاه میشه پردازنده است و قطعات دیگه مانند هارد دیسک در این زمان تقریبا بیکار هستند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به همین دلیل سرعت رم هم نمیتونه در زمان رندر پارامتر مهم محسوب بشه
اگر به جای هزینه سنگین برای رم فن قوی برای پردازنده تهیه بشه با مقداری آورکلاک ( در محدوده مطمئنه ) پرفرمنس بهتری به دست میاد
با سلام و احترام فراوان به فرمایشات شما دوست و مدیر گرامی، در مورد SSD با نظر شما موافق نیستم! ببینید به نظر بنده اگه ایشون برنامه مورد نظر خودشونو روی SSD نصب کنن و فایل یا کش و خروجی نرم افزار رو روی SSD ذخیره کنند بدون شک سرعت کار و رندرگیری بسیار بیشتر از سیستمهای بدون SSD میشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما در مورد رم ها با نظر شما کاملا موافقم. اگه ایشون نمیتونن تا این حد برای رم ها هزینه کنن، میشه از رمهایی با فرکانس پایین تر ولی با همون حجم استفاده کنن و به قول شما اگه اهل اورکلاک هستن یه کولر cpu تهیه کنن و cpu رو اورکلاک کنن. البته فرکانس رم در هنگام کار با نرم افزار بی تاثیر نیست و نباید از رمهایی با فرکانس بسیار پایین استفاده کرد.
از اینکه این نکات رو مطرح فرمودین بسیار سپاسگذارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط iSteve در تاریخ 18-05-13 انجام شده است
عزیز وقتی پردازنده برای ایجاد هر تصویر یک یا چند دقیقه ( حتی چند ساعت ) زمان لازم داشته باشه تا به فریم بعدی بره اگر به جای هارد روی فلاپی دیسک هم بخواد تصویر را ذخیره کنه باز زمان داره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iSteve برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی رم سیستم کم باشه و نیاز به کش کردن روی هارد وجود داشته باشه ممکنه صحبت شما درست باشه ولی سیستم با 16 گیگ رم معمولا نیاز به این کار نخواهد داشت
من هم با نظر دوستمون iSteve موافقم البته تری دی مکس رو تست نکردم ولی فتوشاپ و افترافکتز اگه از کش هارد استفاده کنند سرعت رندر چندبرابر میشه !
من یکبار اینکارو برای رندر یک پروژه 2 دقیقه ای انجام دادم و از کش هارد سیگیت خودم برای رندر استفاده کردم بطرز باورنکردنی رندر انجام میشد ولی بدون کش نه
سیستم نمیتونست رندر کنه تا 30 ثانیه میزد گیر میکرد البته دمای هارد معمولی بشدت بالا میره مراقب باشید
البته سعی کن برات بصرفه چون بعد اینکار هارد من دیگه بالا نیومد !
حال اگه محل ذخیره کش این برنامه ها ssd باشه که خیلی خوب میشه ولی 128 گیگ خیلی کمه الان برای کارکردن حرفه ای با پروژه های سه بعدی
فتوشاپ و افترافکتز فضای بیشتری نیاز هست من برای تست یک پروژه سه بعدی فتوشاپ 200 گیگ فضا اختصاص دادم به کش که پروژه باز بشه و بشه کارکرد
آخرین ویرایش توسط Rezasam1 در تاریخ 19-05-13 انجام شده است
|
|
بنده با نرم افزار طراحی و میکس به صورت مبتدی، نیمه حرفه ای و حرفه ای کار کردم و نظر شخصی خودمو عرض کردم. شما و دوست محترم دیگه مون نظر و تجربه ی خودتونو گفتین، حالا تصمیم گیرنده ی نهایی استارتر تاپیک هستن( که ظاهرا چند روزی میشه آنلاین نشدن!)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از آقای Rezasam1 تشکر میکنم، درسته میفرمایید بنده هم این تجربه رو داشتم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط iSteve در تاریخ 19-05-13 انجام شده است
mehrdad_ab (19-05-13), msilver (20-05-13), nima_hl (19-05-13), Rezasam1 (19-05-13), تاج (21-05-13)
برای برنامه های ویرایش و افکت حق با شما دو بزرگوار است و کش میتونه کمک بسزائی داشته باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بزرگواران میبخشید،یه سوال همیشه توی ذهنمه اینکه چرا همیشه اینتل به جای ای ام دی توی اولولیت سیستمهاقرار میگره اونم باتوجه به قیمتهای نجومی فعلی؟تازه خروجی این سیستمها مگه براساس واحد فلاپ محاسبه نمیشه،پس چه جور سیستمی بایه هزینه ثابت کارایی بیشتری داره-اینتل یا ای ام دی؟ حالامیمونه که اینتل برای کارهای پردازشی بهتره یا ای ام دی؟
آخرین ویرایش توسط تاج در تاریخ 21-05-13 انجام شده است
dot (30-05-13)
از استارتر پست ممنونم چون واقعا من هم با همچین بودجه ای مجبورم یه سیستم جدید جمع کنم البته فقط کیس و قطعات داخلی اصلی اون .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قبلا هم یه سیستم با راهنمایی دوستان جمع کردم که خیلی خوب بود . که تاپیک هاش هنوزم هست ... خیلی هم ممنونم از دوستان .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سوال من این که :
1. اگر ODD , HDD از لیست بالا حذف بشه ( چون دارم ) چه قطعات بهتر دیگه ای پیشنهاد میدید ؟...
2. نظرتون راجع به مین های شرکت MSI - Asus - Gigabyte در همین رده چیه ؟ ... در صورت امکان برای هر برند یک یا دو مدل از بهترین ها را معرفی کنید .
3. آیا نوع و ورژن سیستم عامل علاوه بر ورژن نرم افزار استفاده ای ، تاثیری محسوس در روند رندرگیری دارد ؟...
4.تغییر در cpu ( مدل های گران تر ) چند درصد در افزایش راندمان و کیفیت کار تاثیر داره ؟ آیا به صرفه هست یا نه ؟! ...
5. به دلیل نیاز فوری و کاهش محسوس قیمت نیازمند راهنمایی سریع هستم ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر فراوان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Don't Copy my Idea !----
لطفا دکمه تشکر را جهت یاری رساندن به من حقیر محکم بفشارید !
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks