برای خنک کننده هم حتما اگر این مدل در بازار بود تهیه کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Wraith Ripper
برای خنک کننده هم حتما اگر این مدل در بازار بود تهیه کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Wraith Ripper
afshinzz (10-11-19), SajjadKhati (10-11-19), Speed Racer (10-11-19)
|
|
کاربر شهرسختافزار
اتفاقن پرسیدم ندیده بودم مرسی که گفتین جایی میشناسین داشته باشه این هم برا ۲۹۹۰ جواب میده هم برای ۲۹۵۰؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (11-11-19)
بله برای این سوکته . کولر مستر قرار بود وارد کنه ازشون سوال کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط afshinzz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لینک خرید
ا
PHP Code:https://www.lioncomputer.com/computer/computer-peripherals/fans-and-heatsinks-and-coolers/cpu-cooling/ryzen-wraith-ripper-cooler-master-222144.html
afshinzz (12-11-19), SajjadKhati (11-11-19)
کاربر شهرسختافزار
بله متشکر لطف کردینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این مطلب هم مطالعه کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط afshinzz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بی همتا و زیبا؛ مادربرد MEG X399 CREATION سخت افزاری که نباید به سادگی از آن گذشت
afshinzz (12-11-19), SajjadKhati (11-11-19)
کاربر شهرسختافزار
اقا امید برای هارد، وسترن رد یا اولترا استار چطوره به نظر شما یا اینکه برم سراغ همون بلک وسترن؟
|
|
کاربر شهرسختافزار
اقا امید بی زحمت در مورد رم توضیح بدین که همین مدلی که اقا سجاد گفتن از کجا بگیرم و اینکه در مورد اورکلاک کلا نظر شما چیه من اطلاعی در موردش ندارم ایا برای سیستم ضرره یا نه چطوره؟
کاربر شهرسختافزار
مطلب بسیار خوبی بود ممنون قانع شدم در مورد خنک کننده آبی و یو پی اس هم راهنمایی بفرمایید ممنون میشم و اینکه در مورد اسمبل نکته و راهنمایی خاص و تخصصی نیازه یا با اطلاعات متوسط خودم از پسش برمیام؟ مرسی از شما هم که اینقد کمک کردین وقت گذاشتین توضیح دادینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (12-11-19)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks