پس که این طور . تا این حد براتون پایداری سیستم اهمیت داره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط afshinzz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ThreadRipper (چیپست X399) اش که از Ecc ساپورت میکنه .
اون لینک دوم ای که شما دادین ، من دقیق متوجه نشدم منظورش چیه . منظورش از تصاویری که زیرش نوشته number of cpu ، آیا تعداد هسته صرفا منظورشه یا واقعا تعداد cpu . چون این تعداد تا 10000 میره . معلوم هست که این تعداد پردازنده (و به طبع اون سیستم های مختلف) ، فقط برای سازمان ها شاید قابل تهیه باشه . اگه منظور از cpu ، ریز پردازنده (و به طبع اون هسته های فیزیکی و نخ ها) باشه ، باز هم تهیه ی بخش کوچکی از اون (مثلا تهیه ی یه پردازنده ی 64 نخی یا همون 32 هسته ای اش) هم بسیار گرونتر از هزینه ی شما درمیاد .
به هر حال ، چیزی که من متوجه شدم از لینک تون ، به پردازنده ی حداقل 16 هسته یا بالاتر باید فکر کنید و از اونجایی هم که گفتید با AMD مشکلی نداره ، همونطور که استاد امید پیشنهاد دادن ، پردازنده های سوکت ThreadRipper را پیشنهاد میکنم .
فکر نکنم توی پایداری ، سیستم دسکتاپ و سرور ، فرقی کنن چون پایداری ، به کیفیت پاور و مادربرد و (یه کم به) رم ربط داره که هر قطعه ای را برای دسکتاپ بردارین ، همون رو واسه ی سرور هم میتونین بردارین .
البته مصرف پردازنده هم توی پایداری مهم هست که اگه اون فرکانس را نمیخواید ، میتونید کلاک پردازنده تون را کمتر کنید (فکر نکنم لازم به کم کردن کردن کلاک داشته باشین . چون انگار پردازش سنگینی دارین) . به هر حال ، همونطور که در زیر توضیح دادم ، در رابطه با این قضیه ، از نماینده ی قطعات پاور و مادربردتون سئوال بپرسید .
طبق لینک زیر :
System requirements: Minimum and recommended computer specifications – Support
من پیشنهادم پردازنده ی Threadripper 2950X بهتون هست . چون هم توی ایران موجوده و هم با قیمت 10.800 تومن ، ارزش خرید بسیار بالایی نسبت به رقیب اینل اش داره .
بعد از این پردازنده ، پردازنده ی Threadripper 2970WX (تعداد 24 هسته و 48 نخ) اما توی ایران موجود نیستن .
بعدش هم که پردازنده ی Threadripper 2990X (تعداد 32 هسته و 64 نخ) هست اما قیمت اش بالای 25 میلیون هه (اگه بودجه تون برسه و بتونین این پردازنده را بخرین ، خوبه اما دقت کنید که مصرفش خیلی زیاد و 250 وات هست) .
توی اینتل هم که پردازنده ای که بتونه با اینها رقابت کنه ، پردازنده ی Core i9-9980XE (تعداد 18 هسته و 36 نخ) هست اما گرونه و 29 تومن قیمت شه (در حد Threadripper 2970WX هست) . بجای این پردازنده ، قطعا پردازنده ی Threadripper 2990X ، انتخاب بهتری هست .
این رو هم در نظر بگیرید که حتی اگه پاور و مادربرد و رم ، تحت این مدت طولانی (حتی یک لحظه که همون لحظه براتون مهمه) ، تحت لود ، مشکلی نداشته باشن ، قطعات دیگه مثل ssd و هارد (مخصوصا هارد که قطعه ای مکانیکی هست) ، حتی با بالاترین کیفیتی که انتخاب کنید ، شاید (هر چند خیلی کم) تحت لود ، با اون مدت طولانی ، مشکل براشون پیش بیاد . البته من نمیدونم که چقدر برنامه تون از هارد استفاده میکنه .
ضمن اینکه در همون لینکی که دادم ، گرافیک GTX 1080 Ti 11GB را توصیه میکنه (حداقل ، گرافیک GTX 1060 6GB را توصیه میکنه) که باید تهیه کنید . البته این قدیمی هه و نسل جدید انویدیا ، سری 2000 هست . ولی قبل از تهیه ی گرافیک های سری 2000 ، باید مطمئن بشیدکه نرم افزار تون ازش ساپورت میکنه یا نه .
طبق توضیحی که در بالا دادین ، چون دوام ، بسیار بی نهایت براتون مهمه و از اونجایی که من ، دقیق ترین جزئیات را تا این حد مطمئن نیستم ، پیشنهاد میکنم اولا ، بالاترین (به اصطلاح high level) مدل از پاور و مادربرد را از این سوکت ThreadRipper (به همراه پردازنده اش تا مصرفش مشخص بشه) انتخاب کنین و دوما در رابطه با اون مدل از پاور ، با شرکت اش صحبت کنین که آیا حتی یک لحظه هم در هفته ها و ماه های پی در پی که بصورت 24 ساعته با لود کامل قطعات که روشن هست ، آیا همون یک لحظه را کم میاره یا نه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط afshinzz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مثلا توی پاور گرین ، پاور GREEN GP1050B-OCDG Overclocking Evo 80Plus Platinum که لینک سایت اصلی اش را در زیر میدم ، دیگه بالاترین پاوری گرین و تقریبا میشه گفت بالاترین پاور در برندهای معتبر دنیا هم محسوب میشه ، هست (البته ، توان این 1050 وات هست که تا 1350 وات هم هست) :
Green GP1050B-OC_Plus Power
نماینده ی برند گرین (بخش تحقیق و توسعه) هم (آقا مهدی) در انجمن تشریف دارن که میتونین ازشون سئوال بپرسین .
یا مثلا اون مادربردی که استاد امید معرفی کردن که جزء مادربردهای خیلی خوب هست را از نماینده ی msi بصورت جزئی بپرسین تا مطمئن بشین .
اما به نظرم مشکلی نباید باشه (با اون حال ، مطمئن نیستم و برای همین گفتم از نماینده شون و علاوه بر این ، از دوستان مثل آقا امید که دارن جواب تون هم میدن ، بپرسید)
برای کار شما ، با این همه حساسیت ، قطعا من که دست دوم را توصیه نمیکنم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط afshinzz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قطعات نو هم نباید معمولی بگیرین و باید قطعه ای با حداکثر کیفیت انتخاب کنید (با عالی ترین مدار تغذیه و خنک کنندگی) .
حالا بذارید ببینید دوستان چه نظری میدن .

Bookmarks