سلام همونطور که قبلا گفتم نرم افزارهای محاسبات کوانتومی عموما خودشون سیستم بالایی نمیخوان یعنی رو یه سی پی یوی پنتیوم و سلرون هم اجرا میشن یعنی خود نرم افزارشون سنگین یا حجیم نیست اما با توجه به حجم سیستم اتمی مورد محاسبه توان محاسباتی مختلفی رو نیاز دارن. مثلا برای یک سیستم تا ۱۰ اتم شاید لپتاپ من با i7 که ۶ هسته داره تا ۸ ساعت محاسبه انجام میده حالا وقتی اندازه سیستم میره بالا یعنی تا 50 یا 100 اتم که میرسه این زمان محاسبات برای همین سیستم تا دو هفته تخمین زده میشه و بنابراین سیستم مورد نیاز برای هرکس بسته به اندازه سیستم اتمی هست که شبیه سازی میکنه و این نرم افزار ها عموما بار پردازش موازی زیادی طلب میکنن ضمنا گفتم. روی این سیستم با برنامه هایی مثل ANSYS Fluent هم قراره کار بشه که CFD هست البته بیشتر همون محاسبات کوانتومی انجام میدیم ولی خود انسیس سیستم بالایی میخواد من یه سیستم مورد نیاز و یه بنج مارک از این نرم افزار ها میذارم شما ببینین که زمان با تعداد هسته ها تو نرم افزاری مثل NWChemچطور رابطه داره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ANSYS System Hardware Requirements
http://www.nwchem-sw.org/index.php/Benchmarks
و اینکه متوجه هستم سیستم سرور گرون هست و شاید از نظر سرعت به پای کامپیوتر های دستکاب نرسه اما چند مزیت من رو به این تصمیم کشونده که قطعات سرور دارن اولی پایداری بسیار زیادشون در مقابل فشار کاری حساب کنین اگر قرار باشه یه سیستم دسکتاپ نزدیک یکی دو هفته با تمام توان تمام شبانه روز محاسبه کنه چقد بهش فشار میاد ثانیا اینکه این قطعات ECCساپورتن که تو خروجی کار ما بسیار ارزشمنده چون محاسبات سنگین و پیچیده است و کمترین خطا منجر به اسبتعاد زیاد محاسبات از نتیجه واقعی میشه و اینکه در نهایت دلیل سوم تاجایی که من اطلاع دارم اغلب تو سیستم های ورک استیشن محاسباتی از همین سی پی یو ها استفاده میکنن چون تا جایی که من خوندم و اطلاع دارم عملکرد مناسبی دارن تو این زمینه مشکل اصلی من پایداری زیاده سیستمه که برام خیلی مهمه وگرنه بحث کد یا دستور خاصی نیست چراکه این برنامه ها هم با amd کار میکنن هم با اینتل.
حتی طبق نظر شما به فکر i9 و تردریپر هم بودم ولی این مسئله برام حیاتیه چون کوچکترین خطا تو کار یعنی مثلا بعد یه هفته مثلا وسطش کوچکترین اتفاقی بخواد پیش بیاد کار خراب میشه و از اول باید محاسبات انجام بشه این محاسبات برای طراحی دارو قراره استفاده بشه و نتایجش باید با کمترین خطا به دست بیاد بعضی وقت ها حتی همین محاسبات میتونه روی روش تولید که قطعا روی کیفیت تولید دارو هم اثر داره اثر داشته باشه به همین دلیل من کیفیت کار رو به سرعتش ترجیح میدم .
من اطلاعات سخت افزاری زیادی ندارم اما اگر به نظر شما ترد ریپر یا i9 میتونن توقع من رو برآورده کنن که من از خدامه و همین کار رو به قول شما با هزینه کمتر انجام میدم و ضمنا من برای سیستمم ۲تا ۳۲ در نظر دارم درواقع ۶۴ گیگ که برای من کافیه مشکل اصلیم سی پی یو هست . در ضمن اگر لطف بفرمایید در مورد پاور هم توضیح بدین ممنون میشم به نظرتون پاور مثل گرین یا سیلور استون با یعنی سری دسکتاپ قابلیت کار مداوم رو دارن یا نه و یه سوال دیگه به نظرتون کلا قطعات دست دوم خوبه یعنی سی پی یو مادربرد رم هارد از بین اینها کدوما رو دست دوم میشه گرفت و میصرفه یا اینکه نه ریسک داره اگر خوبه چطوری بگیرم از کجا بگیرم یه توضیح کوچیک بدین ممنون میشم
می بخشین زیاد شد ممنون از وقتی که میذارین و جواب

Bookmarks