سلام مجددبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله SIESTA نرم افزاره از این تیپ نرم افزارهای شبیه ساز مولکولی و محاسبات کوانتومی زیاده مثل NWChem یا ABINIT یا Quantum espresso و... همه اینا تقریبا زبونشون مشترکه که یا فرترنه یا سی پلاس پلاس و سیستم مورد نظر همشون هم تقریبا مشابهه خود نرم افزارا سنگین نیستن اصل محاسباته که بعضی وقتا با این نرم افزارا شبیه سازی و محاسبات تا چندروز طول میکشه . هر کدوم رو سرچ کنین میتونین سخت افزار مورد نیازشون رو پیدا کنین.
نه خیر این سیستم رو به عنوان سرور نمیخوام استفاده کنم تو سوال اول هم گفتم من قصدم بیشتر استفاده از سیستمی قوی مثل ورک استیشنه و استفاده شخصیه و خانگی و قراره تهیه اش کنم تقریبا هم بین ۴۰ تا ۴۵ میتونم هزینه کنم این چیزی بود که با اطلاعات خودم تونستم در نظربگیرم که کانفیگ خوبی میتونه باشه و قصد تهیه اش رو دارم.
همونطور که گفتم یه با ورک استیشن قدیمی که البته دست من امانت بود و مال من نبود به مدت زیادی کار کردم که مدل Dell T7500 بود این بود مبنای تصمیمم شد زئون
در حال حاضر سیستمم مک بوک پرو مدل MR932 هست.

Bookmarks