سلام
به نظرم نیم نگاهی به پلتفرم نسل دوم ترد ریپر را هم داشته باشید . البته بستگی به نوع کار شما داره اگر یک پردازنده فیزیکال با هسته های بالا جوابتون میده ترد ریپر قیمت مناسب تر ی دارد و عملکردش هم مطلوبه
سلام
به نظرم نیم نگاهی به پلتفرم نسل دوم ترد ریپر را هم داشته باشید . البته بستگی به نوع کار شما داره اگر یک پردازنده فیزیکال با هسته های بالا جوابتون میده ترد ریپر قیمت مناسب تر ی دارد و عملکردش هم مطلوبه
afshinzz (09-11-19), SajjadKhati (08-11-19), Speed Racer (10-11-19)
|
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط afshinzz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدتفاوت این دو پردازنده فرکانس بیشتر مدل گلد هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته طوری نیست که بخواهید این مقدار بیشتر هزینه کنید .
مثال عرض میکنم از نظر قیمتی حتی اگر 1 تومن هم بالاتر بود ارزش هزینه بیشتر رو نداشت .200 مگاهرتز بیشتر اصلا ارزش هزینه ندارد .
afshinzz (09-11-19), SajjadKhati (08-11-19), Speed Racer (10-11-19)
کاربر شهرسختافزار
نمیدونم اطلاعاتی که دارم در چه حد درسته حرف شما رو قبول دارم ولی پایداری سیستم برای مدت طولانی برام خیلی مهمه و اینکه هسته های زیاد میخوام از اونجایی که تردریپر برای کلاس دسکتاپ بود مردد شدم حتی در مورد سری اپیک هم کنجکاو شدم به خاطر هسته های زیادشون ولی اونا وضعیتشون تو ایران از زئون بدتره و ظاهرا کمتر استفاده میشه و حقیقت تجربه استفاده از AMD رو تا الان نداشتم واسه همین ترس از ریسکش دارم و باز این برداشت شخصیمه اگر اشتباهه اصلاح بفرمایید متشکر از پاسختونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (08-11-19)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks