پاور رو که حتما باید عوض کنی، یک 500 گرین خوبه.
cpu و مادربورد هم AMD خوبه، مثلا 2200G و یک A320
رم هم یک 8 گیگ خوبه، راستش مدل خاصی رو سراغ ندارم فقط بگم باید با amd سازگار باشه.
https://www.amd.com/system/files/201...-list-en_0.pdf
(قندشکن میخواد)
کاربر شهرسختافزار
با سلام خدمت دوستان pc باز
دوستان عزیز من میخوام یه کیس جمع کنم ، هارد 1 ترا دارم، پاور 350 گرین قدیمی دارم که نزدیک به ده سال استفاده شده... حالا لطفا cpu و mainboard و رم ( و اگر از نظر اساتید نیاز هست پاور رو هم عوض کنم پاور هم معرفی کنید لطفا )... مصرفم خونگی هست در حد فیلم دیدن و هر از چندگاهی فوتوشاپ کار کردن ( در حد آماتور ) و ضمنا تا ماکسیمم سه میلیون میخوام هزینه کنم...
ممنون میشم راهنمایی کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
پاور رو که حتما باید عوض کنی، یک 500 گرین خوبه.
cpu و مادربورد هم AMD خوبه، مثلا 2200G و یک A320
رم هم یک 8 گیگ خوبه، راستش مدل خاصی رو سراغ ندارم فقط بگم باید با amd سازگار باشه.
https://www.amd.com/system/files/201...-list-en_0.pdf
(قندشکن میخواد)
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
کاربر شهرسختافزار
با سلام و تشکر از پاسخگوئیتون دوست عزیز
سی پی یو دقیقا نظر من هم همین مدلیه که شما گفتین، مادربرد b350 بردارم بهتر a320 نیست؟ این دو مدل چه فرقی با هم دارن؟
باز هم ممنون
b350 فقط تفاوتش اورکلاک هست یک مختصری هم در پورت ها اگر بودجه داری b350 بگیر
پردازنده هم بودجه داری ryzen 5 2400g نداری ryzen 3 2200g
رم هم بر اساس بودجه شما
Crucial Ballistix Sport LT 8GB 2400Mhz CL16
چیپ مایکرون و سازگار با رایزن
Speed Racer (03-04-19)
کاربر شهرسختافزار
اگر نمیخوای در آینده گرافیک بخری پاور حدود 450 هم خوبه.
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
کاربر شهرسختافزار
با این پاوری که داری بهتره اینم ارتقاش بدی اگه گیمینگ میخوای و گرنه واسه مصارف دیگه میخوای مشکلی نداره در ضمن اگه 1155 میخوای i5 3470 رم 8 گیگ ویک مادربرد مخصوص این که خیلی کمیابه مثل ga p61 a d3 - اگر 1150 میخوای i5 4460 مادربرد صرفا گیگابایت باشه- اگه 1151 میخوای حداقل i3 6100 باشه و بسیاری مادربرد که تو ایران قیمت هاشون کمی کمه نسبت به سایر مادربردها رم هم 8 گیگ برای هر کدوم کافیه
|
|
کاربر شهرسختافزار
ممنون از پاسخگویی تون دوست عزیز
کلا میخوام amd بردارم با مادربرد asus، حالا نمیدونم مادربرد چه مدلی بگیرم واسه ryzen3 2200g...
گیم نمیزنم، در حد فیلم دیدن و کارهای معمولی خونگی البته اگه مدلی باشه که بعدها بهئام رم و سی پی یو رو ارتقا بدم بهتره مسلما... فکر کنم با این قیمتا بودجه رو باید بزارم روی چهار تومن اگه بخوام ssd و پاور هم بخرم....
درودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jesus11077 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سی پی یو و مادربرد و رم سیستمت چیه. کارت گرافیک هم اگه داری اونم بگو.
کلا برای اینکارها که گفتی سیستمی با قدرت بالا نیازی نیست ولی اگه می خوای یک چیزی بگیری که واقعا کولاک کنه در همه زمینه ها همون Ryzen 2400G باید بگیری به اضافه یک ssd که قیمت تا 4500 ممکنه بره.
کاربر شهرسختافزار
درود بر شما
سیستم قبلیم خیلی قدیمیه و نمیشه از قطعاتش استفاده کرد... ddr2 هستش
من نظرم هزینه تا سه تومن بود اما کم کم رفت بالا و نمیتونم بیشتر از چهار تومن هزینه کنم... حالا با چهار تومن واسه کارهای معمولی خونگی چی پیشنهاد میدین؟ صد البته که هیچکس بدش نمیاد که بهترین رو داشته باشه و من هم میخوام با چهار تومن بهترین انتخابها رو داشته باشم، حالا ممنون میشم یه راهنمایی تخصصی داشته باشین واسه من
باز هم ممنون
مادربرد ASUS PRIME A320M-K به قیمت یک میلیون و 150برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jesus11077 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سی پی یو AMD Ryzen 3 2200G به قیمت یک میلیون و 250
رم Crucial Ballistix Elite 8GB 3200Mhz CL15 به قیمت یک میلیون و 280
پاور GREEN GP450A-UK به قیمت 560 هزار تومان
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks