نیاز به یک مادربردی داریم که 24 ساعته باید روشن باشه برای همین باید خیلی بادوام باشه تا زود مستهلک نشه.
تا اونجایی که من تحقیق کردم مادربردهای گیگابایت سری UD یا Ultra Durable برای این منظور مناسب هستند. ولی مشکلی که بهش برخوردم اینه که روی این مادربرد باید یک کارت خاص نصب بشه که PCI هست و مادربردهای جدید سری UD که من تو بازار دیدم همشون این اسلات رو ندارند!
ظاهراً یک سری تبدیل PCI Ecpress به PCI وجود داره ولی نمیدونم آیا درست کار میکنه یا خیر؟ اگر این تبدیلها با این کارت مورد نظر درست کار نکنه کل هزینه خرید سیستم میمونه روی دستم چون این سیستم رو فقط برای این کارت لازم دارند.
حالا:
1. آیا مادربردی که سوکت 1151 باشه و حداقل یک عدد اسلات PCI هم داشته باشه تو سری مادربردهای بادوام تو بازار هست؟ چه برند و مدلی پیشنهاد میدهید؟ برند خیلی مهم نیست ولی باید خیلی بادوام باشه چون 24 ساعته روشنه، در ضمن کار سنگینی هم قرار نیست انجام بده و بیشتر دیتابیس هست.
2. اگر مادربرد با شرایط ما با اسلات PCI نیست آیا تبدیل کار ما رو راه میاندازه؟ چه تبدیلی مدل؟ برند؟ (فقط خواهشاً مدلی که تست کرده باشید رو پیشنهاد بدهید)
|
|
ENASAP (16-10-16), SajjadKhati (16-10-16)
من فکر میکردم مادربردهای گیگابایت مدلهایی که پسوند UD دارندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدUltra Durable بوده و دارای طول عمر بالا هستند! ولی طبق لینک زیر ظاهراً حتی مادربردهای GA-H110M-S2PH و GA-H110M-S2PV هم Ultra Durable هستند!
GIGABYTE - Motherboard - Ultra Durable™ Series
پس مدلهایی که پسوند UD دارند چی هستند؟ چه فرقی با بقیه دارند؟
همین بردی که معرفی کردم تماما مشخصات یک برد با مشخصاتی که شما خواستید دارد . اونها هم دارای لوگو نشان ULTRA DURABLE INSIST هستند . بردی که معرفی کردم به همراه یک پاور مناسب و یک خنک کننده خوب سالها 24/7 کار میکنه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ENASAP برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Ultra Durable™ Series - H170
GIGABYTE - Motherboard - Ultra Durable™ Series
ENASAP (17-10-16)
ممنون از راهنماییتان، همین برد رو میخواهم تهیه کنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای این مادربرد با یک سی.پی.یو i7-6700 و SSD + DVD RW + HDD + 16GB RAM بدون کارت گرافیک (چون اصلاً کار گرافیکی ندارند) چه پاوری پیشنهاد میکنید؟ برند؟ مدل؟
چه کولری برای cpu مناسبه؟ اورکلاک نمیکنند!
چه کیسی؟ چون قراره 24 ساعته کار کنه تهویه خوب باشه و کولر هم جا بشه
ENASAP (17-10-16)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks