سلام
پردازنده ی من amd athlon 445 هست و مادریوردم asrock 880 usb3 , گرافیکم nvidia 750 ti oc هست و پاورم green 430
میخوام ببینم میشه fx6350 و یا 4300 بخرم واسه این سیستم ؟مشکلی نداره ؟
کاربر شهرسختافزار
سلام
پردازنده ی من amd athlon 445 هست و مادریوردم asrock 880 usb3 , گرافیکم nvidia 750 ti oc هست و پاورم green 430
میخوام ببینم میشه fx6350 و یا 4300 بخرم واسه این سیستم ؟مشکلی نداره ؟
|
|
خیر این برد نهایت فقط پردازنده های فنوم 2 6 هسته ای را پشتیبانی میکندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hodi18 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
https://www.asrock.com/mb/AMD/880GMHUSB3/index.asp#CPU
کاربر شهرسختافزار
ممنونمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس پردازنده ای میتونم بگیرم با این برد که بهتر از این پردازنده ی فعلی باشه ؟
میشه راهنماییم کنید ؟
phenome 1055t به نظرتون چطوره ؟خیلی قوی تر هست از اینی که الان دارم ؟
من فقط برای بازی کانتر میخوام !همین......این بازی هم خیلی سیستم قوی نمیخواد ولی خب fps بالایی میخواد واسه حرفه ای بودن
آخرین ویرایش توسط hodi18 در تاریخ 16-02-18 انجام شده است
بله همین 1055 گزینه خوبیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hodi18 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط قبل از نصب پردازنده جدید بایوس اپدیت بشه
کاربر شهرسختافزار
سلام
ببخشید من بودجه ای به اندازه ی 1.100 جور کردم
مشخصات سیستمم رو گفتم
این طور که فهمیدم باید براش پردازنده و مادربورد بگیرم
به نظرتون با این بودجه چی بگیرم براش ؟
ترجیح میدم ای ام دی باشه البته اگه اینتل مد نظر شما هست وبهتره بگید بهم ممنونم
ryzen 3 2200gبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hodi18 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
main msi b350m-pro-vd
ram 8gb kingston bus 2400 or geil 8gb 2400
-------------
موقع خرید از فروشنده بخواهید بایوس مادربرد را برای شما اپدیت کند
این پردازنده دارای گرافیک با هسته وگا میباشد
-----------
اگر بتونی پردازنده ryzen 5 2400g بگیری بسیار بهتره
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام ببخشید من سوال میپرسم بذارید رو کم تجربگیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من فقط واسه گیم میخوام و یه بررسی همین سایت رو که خوندم نوشته بودند برای بازی سری x خوبه
الان ryzen 5 1500x و ryzen 5 1600 و ryzen 5 2400g تقریبا تو یه رنج قیمت هستند میخواستم ببینم یعنی بین این سه تا شما 2400g رو پیشنهاد میکنید واسه گیم ؟
بعد یه سوال دیگه این که این گرافیک مجتمع روی پردازنده با گرافیک خودم به اشتراک گذاشته میشند ؟ یعنی سیستم از هر دو استفاده میکنه یا فقط یکی ؟
یه سوال دیگه هم دارم این که الان بخرم بهتره یا وایسم یکی دو ماه بعد ؟
ممنونم
گرافیک داخلی این پردازنده تمام بازیها را با فریم خوبی در رزولیشن 720p اجرا میکنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hodi18 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعدها در صورت نیاز میتونی کارت گرافیک هم اضافه کنی
DOOM999 (31-03-18)
البته با این کارتی که شما دارید . متاسفانه من فکر کردم کارت 750 TI را نداری . پس خرید RYZEN 5 1600X به همراه مادربرد B350 GAMING PLUS انتخاب منطقی تری هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه کارت گرافیک خودت از گرافیک مجتمع Ryzen 2400G قوی تره بهتره Ryzen 1600 بخری چون نیازی به گرافیک مجتمع نداری در عوض دو هسته و 4 ترد بیشتر بدست میاری. اما اگه کارت گرافیکت ضعیفه بهتره بفروشی و Ryzen 2400G بخری.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hodi18 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مقایسه دو سی پی یو:
a.jpg
hodi18 (04-04-18)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks