سلام دوستان
لطفا منو تو خرید مادربورد ورم ddr3 و پاور- بیشتر واسه گیم -راهنمایی کنید
cpu 8500 intel & vga 8600gt دارم
تقریبا تا300 میتونم هزینه کنم.ممنون
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان
لطفا منو تو خرید مادربورد ورم ddr3 و پاور- بیشتر واسه گیم -راهنمایی کنید
cpu 8500 intel & vga 8600gt دارم
تقریبا تا300 میتونم هزینه کنم.ممنون
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط farzad1046 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزیز شما اگر میخواهید یک کار اساسی انجام بدین بنظرم بهتره پردازنده و گرافیکتون رو هم بفروشید و یک سیستم بر پایه AMD بردارید
با این گرافیک کارت اگر مادربرد چندصد هزار تومانی و رم آنچنانی هم بردارید تاثیر بسیار کمی در بازیها مشاهده خواهید کرد
لطفا مدل پردازنده رو بفرمائید تا قیمت گذاری کنم و یه لیست کامل شامل گرافیک - مادربرد - CPU و رم با توجه به قیمت پردازنده ، گرافیک و بودجه ای که دارید خدمتتون تقدیم کنم
کاربر شهرسختافزار
سلام دوست عزیز .ممنون از توجه و پیشنهادتون
اول اینکه معذرت میخوام چون مدل cpu رو اشتباه گفتم
intel core2 due e7500
بعداینکه مادربورد من یه مدل از الایت گروپه که این cpu که الان دستمه رو ساپورت نمیکنه
من دوتا رم یه گیگ دارم و یه 512 - ddr2 - و cpu celeron (r)d 3.06 GHz
پیشنهاد دادن حالا که میخوای مادربوردتو عوض کنی رم هاتو هم عوض کن ddr3 بگیر
فعلا نمیتونم cpu ,vga رو ارتقا بدم تا دستم یکم باز شه.ممنون میشم شماهم پیشنهادتونو بگید وزود راهنماییم کنید.
سلام مجددبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط farzad1046 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببین عزیز رمها ، گرافیک ، e7500 و سلرونت بالای 200 تومن ارزش داره و به راحتی میتونی تو بازار چه بفروشی
در این حالت با 500 تومن پیشنهاد میکنم این قطعات رو بخرید
asrock 770de3l ~65
phenom ii 550 unlock + heatpip fan ~120
power 535 green / 500 tonb ~55
2*2 elixir 1600 ~108
ati 5750 ~160
این سیستم از نظر قدرت و بروز بودن بهتر از سیستم قبلی شما خواهد بود و در بازیها قدرت خیلی بالاتری خواهد داشت
باز اگر سئوالی دارید بفرمائید
کاربر شهرسختافزار
از راهنماییتون متشکرم
من گیلان هستم
امیدوارم سیستم پیشنهادیتون اینجا پیدا بشه حالا یکم بالاتر احتمالا.
باز مزاحمتون میشم.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks