با تشکر از همه دوستان به خاطر زحماتی که کشیدند و در این مورد راهنمایی کردند . البته این مدل از گیگابایت یکی از مادربورد های مورد علاقه من هست ولی از نظر فاکتور قیمت با هاش کمی مشکل داشتم و دیگر اینکه مادربورد MSI یک پنلی روی برد داره که از طریق اون و یک مولتی متر میشه ولتاژ های مادربورد رو دقیق اندازه گیری کرد و این قابلیت در اورکلاک کمک فراوانی میکنه به همین دلیل به این مدل روی آوردم که هیچ آشنایی نسبت بهش ندارم و از شما کمک خواستم .
با تشکر از توجه شما البته با بررسی هایی که کردم دقیقاً این برد فاقط Debuger میباشد که به همین دلیل از لیست حذف شدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط guns برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر از شما به خاطر یادآوری تون امروز دقیقاً این مسئله رو در سایت HWBOT بررسی کردم و درسته مادربورد های MSI هیچ رکوردی در این سایت ندارن و تمام رکورد ها مربوط به مادربورد Rampage Extereme اسوس هست و البته از قدرت Foxconn BlackOps هم نمیشه گذشت و در مور تحقیق من ، در سایت های بررسی سخت افزار دیگه بود مثل لینک زیر که اکثر بردهای X48 رو با هم مقایسه کرده بود و نتایج بدی در مورد این برد نداشت البته تا نظر دوستان چی باشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jagvar+ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.purepc.pl/plyty_glowne/Te...C_MSI?page=all
با تشکر از راهنماییتون بله دوست عزیز این مادربورد در دوره خودش اولین برد اورکلاک بود و بعد از اون Foxconn Mars که هر دو دیگه تولید نمیشن و البته کمپانی ABIT هم برای همیشه توسط شرکت اسوس خریداری شد و دیگه مادربوردی با این نام تولید نخواهد شد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد خرید این برد فکر نمیکنم در این زمان درست باشه چون روند پیشرفت به سوی حافظه های DDRIII هست و با افزایش قیمتی که DDRII ها داشتن دیگر خرید این بردها به صرفه نیست و حتی مدل های بالاتر از این برد .
باز هم منتظر نظرات اساتید ارجمند هستم . تا حالا برد Gigabyte EP45UD3P هم به انتخاب ها اضافه شد ولی دوست ندارم اون دو برد رو به همین زودی از رده خارج کنم به همین دلیل دوست دارم دوستان در مورد اونها نظرات بیشتری بدن تا تنتخاب راحت تر بشه .
در مورد بردهای MSI تفاوت عمده اونها در اسپورت حافظه ها و اسلات PCI Express هست که در مدل کمبو کاهش پیدا کرده و فقط قابلیت Cros2x داره ولی برد معمولی قابلیت Cross4X یا کواد داره که فکر میکنم در بنچ مارک گیری گرافیک در 3D Mark ها و ثبت نتیجه یک مزیت حساب میشه چون من قطعات زیادی زیر دستم رد و بدل میشه و دوست دارم نتیج اونها رو بگیرم و در اختیار دوستن قرار بدم
با تشکر .

Bookmarks