Green 330 اتخاب خوبي هست گارانتيش هم خدايش پاسخگو من براي ارگانها100 تا 100تا بستم مشكلي نبوده شك نكن بخر
من که فرق زیادی ندیدم. توی بازده بیشتر یکی دو درصد، توی وزن، توی شدت جریانی که میکشه و توی نوع فن. گیج شدم کدومو بگیرم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط honeyxp در تاریخ 15-05-14 انجام شده است
Green 330 اتخاب خوبي هست گارانتيش هم خدايش پاسخگو من براي ارگانها100 تا 100تا بستم مشكلي نبوده شك نكن بخر
Power Green GP380A-HE بگیربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط honeyxp برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مرسی از راهنمایی. خب بین این 3 تا کدومو بگیرم بهتره؟ فرق زیادی ندارن. هر کدوم باشه اوکیه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
من سوالمو بعد پست شما پرسیدم اونو هنوز ندیده بودم. شرمنده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مرسی
|
Green 380 a-eu سري هاي EU فوق العادن فقط مدل 330 ش he داره همون 380 EU بگير
g3220 حدود 10% از g1820 قویتر است اگر محدودیت بودجه وجود دارد 1820 را بگیریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط honeyxp برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گرافیک 5450 تفاوت آنچنانی با گرافیک درونی پردازنده ندارد و خرید آن را اصلا توصیه نمیکنم ( از همان گرافیک پردازنده استفاده بفرمائید )
سوکت تغذیه پردازنده مادربرد انتخابی شما 4 پین است و شما میتوانید پاور قبلی خود را برای این قطعات استفاده کنید ولی ریسک استفاده از یک پاور بی نام و نشان کار کرده زیاد است و توصیه میکنم یک پاور جدید و قابل اعتماد تهیه بفرمائید
من یه سوال دیگه داشتم: اگه پاورم سوکت سی پی یوش 8 پین باشه و مادربورد 4 پین، فرقی نمیکنه کدوم یکی از اون 4 تارو به این پورت مادربورد بزنم؟
خیر فرقی نمیکند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط honeyxp برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام. آقا یه سوال من الان پی سی مو هنوز اسمبل نکردم. CPU رو که از جعبه درآوردم، زیر فن، ینی اونجایی که قراره بچسبه به CPU، سه تا خط توسی از یه ماده ی چسبنده به هیت سینک چسبیده بود که دست نزدم دستم خورد بهش. این چیه؟ این ربطی به خمیر سیلیکون نداره دیگه؟ ینی معنیش این نیس که خمیر سیلیکون نمیخواد دیگه؟ اگه میشه زود ج بدین میخوام اگه بشه سیسو امشب ببندم که فردا برم تو کار نرم افزار و ایناش. راستی نکاتیم که موقع اسمبل باس حواسم بهشون باشه، البته اگه چیز خاصی هس، بهم بگین.
مرسییییییییییی
AMD>INTEL (16-05-14)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط honeyxp برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این همان خمیر سیلیکون آماده است و کافیه فن را روس پردازنده قرار دهید تا بر روی سطح پردازنده پخش شود
نکته خاصی وجود نداره ولی کار اسمبل را با دقت و سر حوصله انجام دهید و قطعات را به آرامی و بدون فشار زیاد متصل فرمائید
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks