مادربرد که بالا معرفی کردم . رنجی بین 300 تا 400 دارد . ولی امکانات کاملی دارد .
|
|
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبودجه واسه مادربورد حدود 250 تا 300، واسه رم تا حدود 200 تومن. حالا هر چی به نظر شما میرسه بگین ببینم چی میشه. من فردا باید بخرم سیستمو. راستی یه سوال دیگم داشتم. اگه مادربورد سوکت پاور سی پی یو رو 8 پینشو داشته باشه، اگه من پاورم 4 پین باشه میشه همین 4 پینو وصل کرد؟ یا باس پاورم عوض شه؟ کلن اگه نباس عوض شه کی بفهمم که باید 8 پین وصل باشه و ینی پاور باید عوض بشه؟ راستی با این توضیح شما، شک کردم که پول بیشتری برای سی پی یو بدم و مادربوردو سبکتر بردارم یا برعکس؟ یا مساوی کنم تقریبا؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مرسی
بازم مرسیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
مرسی از راهنمایی شمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بودجه واسه مادربورد حدود 250 تا 300، واسه رم تا حدود 200 تومن. حالا هر چی به نظر شما میرسه بگین ببینم چی میشه. من فردا باید بخرم سیستمو. راستی یه سوال دیگم داشتم. اگه مادربورد سوکت پاور سی پی یو رو 8 پینشو داشته باشه، اگه من پاورم 4 پین باشه میشه همین 4 پینو وصل کرد؟ یا باس پاورم عوض شه؟ کلن اگه نباس عوض شه کی بفهمم که باید 8 پین وصل باشه و ینی پاور باید عوض بشه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مرسی
بازم مرسیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز به خدا ما علم غیب نداریم شما باید مشخصات قطعاتتون را کامل بفرمائید تا ما بتونیم راهنمائی درستی انجام بدیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط honeyxp برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پاورتون چه برند و چه مدلیه ؟
پردازنده ای که قراره روی این مادربرد نصب بشه چیه ؟
کاربر شهرسختافزار
سی پی یو: Intel Pentium G3220 Haswell 1150 Processor (البته شک دارم که اونو بگیرم یا اینو: Intel Celeron G1820 Haswell 1150 Processor که خب این سلرونه و اون یکی پنتیوم!)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مادربورد مورد نظر خودم: ASUS - H81M-E
رم: Kingston 4GB DDR3 1333Mhz Ram
کارت گرافیک: Sapphire HD 5450 1 GB
پاور: 600 وات مارک متفرقه Tanus که سوکت پاور سی پی یو 4 پینه (که البته مشخصه که پاور نوشته شده اسمی هستش نه واقعی)!
هارد: 80 ساتا سامسونگ
کیس
مودم
مودم ADSL
این آخریارو شوخی گفتم. اگه مدل هر کدومو نگفتم میخواستم با اون قیمتی که گفتم و کارایی که ازش میخوام و بالا گفتم، بهترین گزینه رو که شما میدونین بگیرم. اینم مشخصات سیستمی که میخوام بگیرم. نظر شما؟ و این که اینایی که گفتم این بالا با هم مچ هستن یا نه؟
مرسی
آخرین ویرایش توسط honeyxp در تاریخ 15-05-14 انجام شده است
g3220 حدود 10% از g1820 قویتر است اگر محدودیت بودجه وجود دارد 1820 را بگیریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط honeyxp برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گرافیک 5450 تفاوت آنچنانی با گرافیک درونی پردازنده ندارد و خرید آن را اصلا توصیه نمیکنم ( از همان گرافیک پردازنده استفاده بفرمائید )
سوکت تغذیه پردازنده مادربرد انتخابی شما 4 پین است و شما میتوانید پاور قبلی خود را برای این قطعات استفاده کنید ولی ریسک استفاده از یک پاور بی نام و نشان کار کرده زیاد است و توصیه میکنم یک پاور جدید و قابل اعتماد تهیه بفرمائید
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks