SajjadKhati (14-05-14)
سلام. نمیدونم سوالمو جای درستی دارم میپرسم یا نه؟! اگه اشتباهه ببخشین!
میخواستم ببینم بین مادربورد با سوکت 1155 و 1150 کدومو ترجیح میدین؟ خب 1150 جدیدتره. ولی مثلن ASUS - H81M-C، حداکثر رم 1600 رو پشتیبانی میکنه ولی مادربوردای همین رنج قیمت با سوکت 1155 حداکثر 2200 رم رو ساپورت میکنن. این نشونه ی ضعف و سرعت پایین این مادربورد با سوکت 1150 هستش؟ یا با اینکه 1600 ماکسیممش هس ولی سرعتش از اون بالاتره؟
سوال بعدیم:
فرق ASUS - H81M-C با ASUS - H81M-E فقط توی پورت Parallel هستش؟
مرسی اگه سریع کمکم کنین میخوام سیسو عوض کنم منتظر جوابتونم...
SajjadKhati (14-05-14)
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط honeyxp برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تفاوت عمده مادربردهای حرفه ای و معمولی در این سری پلتفرمها زمانی مشخص میشود که شما از پردازنده های سری k استفاده بفرمائید
برای مثال شخصا یک پردازنده 3770k با یم مادربرد p67 خوب را به یک 4770k با یک مادربرد h81 ترجیح میدم
ولی وقتی پردازنده سری پنتیوم یا حتی i3 باشه چون مصرف بسیار پائینه زیاد تفاوتی نمیکنه که مادربرد چند فاز باشه یا رم 2200 باشه
تفاوت اون دو مادربرد همانگونه که فرمودید در پارالر پورت و یک سوکت pci است که در صورت استفاده از کارتهای قدیمی به کار میاد
*MoJtAbA* (14-05-14), AMD>INTEL (14-05-14), honeyxp (14-05-14), life24 (14-05-14), M A H R A D (14-05-14), SajjadKhati (14-05-14), SOHR@B (14-05-14)
پس با این توضیح شما الان که کار حرفهای (مثل ادیت فیلم یا کار حرفهای رندرینگ یا گیمینگ حرفهای) ندارم، جفت این مادربوردا توی یه رنج جوابمو میدن. این یعنی اگه من بعدن قصد ارتقای سیستم مثه سی پی یو و رم (با مادربورد ثابت و عوض نکردن مادربورد) رو داشته باشم سری 1155 بهتره با چیپ p67؟ دلیلش کارایی بهتره سیستم و سرعته یا تفاوت توی توان مصرفی؟ الان با همون بودجه اگه شما باشین کدوم نسل مادربورد یا بهتره بگم کدوم چیپو ترجیح میدین؟ یه نکته رو اینجا بگم:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هدف اصلی من رندرینگ صدا، استفاده از پترنای صدایی سنگین و نیمه سنگین و کلن استفاده از پترن توی موسیقی و نرم افزارای موسیقی مثه FL (و نرم افزارای کار با صدا مثه AU) هستش. با این اوصاف اگه من بعدن بخوام حرفه ای تر بکنم سیستمو توی رده ی حرفه ای کارم کدوم مادربورد یا همون چیپ کارایی بهتری داره واسم؟ با توجه به این که فعلن نمیخوام مادربورد 800 تومنی، 1000 تومنی یا بالاتر بگیرم و میخوام همین رنج کمک خیلی خوبی بهم بکنه. اگه پیشنهاد بهتری سراغ دارین مرسی میشم کمک کنین. چون حرفه ی اصلی و کار من و سرمایه گذاریم روی موسیقی هستش. و کارت صدای حرفه ای، میدی کیبورد و... به قول امضای خود شما: حداقل هزینه، حداکثر بهره وری و کارایی و بازدهی...
پیشنهادم استفاده از چیپ h87 و از برند گیگابایت هست ./
GA-H87-D3H
http://persian.gigabyte.com/products...px?pid=4491#ov
honeyxp (14-05-14)
روش کار این صنعت اینه که شما یک یا دو سال دیگه اگر نیاز به آپدیت داشتید بهتره کل قطعات حتی مادربرد را تعویض بفرمائیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط honeyxp برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هر چه پردازنده شما قویتر باشد دیر تر نیاز به تعویض پلتفرم پیدا میکنید
برای مثال اگر شما امروز یک 4770k تهیه بفرمائید به احتمال قوی تا 3-4 سال دیگر جوابگوی نیاز شما خواهد بود ولی اگر یک عدد i3 بخرید اینطور که توضیح دادید احتمالا تا سال آینده نیاز به آپگرید خواهید داشت
در حالت دوم به شما پیشنهاد میکنم از سوکت جدید تر ( 1150 ) خرید بفرمائید که پردازنده آن در آینده راحت تر پیدا بشه
البته اگر بودجتون را بفرمائید بهتر میتونم کمک کنم
آخرین ویرایش توسط nima_hl در تاریخ 14-05-14 انجام شده است
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبودجه واسه مادربورد حدود 250 تا 300، واسه رم تا حدود 200 تومن. حالا هر چی به نظر شما میرسه بگین ببینم چی میشه. من فردا باید بخرم سیستمو. راستی یه سوال دیگم داشتم. اگه مادربورد سوکت پاور سی پی یو رو 8 پینشو داشته باشه، اگه من پاورم 4 پین باشه میشه همین 4 پینو وصل کرد؟ یا باس پاورم عوض شه؟ کلن اگه نباس عوض شه کی بفهمم که باید 8 پین وصل باشه و ینی پاور باید عوض بشه؟ راستی با این توضیح شما، شک کردم که پول بیشتری برای سی پی یو بدم و مادربوردو سبکتر بردارم یا برعکس؟ یا مساوی کنم تقریبا؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مرسی
بازم مرسیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مرسی از راهنمایی شمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بودجه واسه مادربورد حدود 250 تا 300، واسه رم تا حدود 200 تومن. حالا هر چی به نظر شما میرسه بگین ببینم چی میشه. من فردا باید بخرم سیستمو. راستی یه سوال دیگم داشتم. اگه مادربورد سوکت پاور سی پی یو رو 8 پینشو داشته باشه، اگه من پاورم 4 پین باشه میشه همین 4 پینو وصل کرد؟ یا باس پاورم عوض شه؟ کلن اگه نباس عوض شه کی بفهمم که باید 8 پین وصل باشه و ینی پاور باید عوض بشه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مرسی
بازم مرسیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز به خدا ما علم غیب نداریم شما باید مشخصات قطعاتتون را کامل بفرمائید تا ما بتونیم راهنمائی درستی انجام بدیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط honeyxp برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پاورتون چه برند و چه مدلیه ؟
پردازنده ای که قراره روی این مادربرد نصب بشه چیه ؟
سی پی یو: Intel Pentium G3220 Haswell 1150 Processor (البته شک دارم که اونو بگیرم یا اینو: Intel Celeron G1820 Haswell 1150 Processor که خب این سلرونه و اون یکی پنتیوم!)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مادربورد مورد نظر خودم: ASUS - H81M-E
رم: Kingston 4GB DDR3 1333Mhz Ram
کارت گرافیک: Sapphire HD 5450 1 GB
پاور: 600 وات مارک متفرقه Tanus که سوکت پاور سی پی یو 4 پینه (که البته مشخصه که پاور نوشته شده اسمی هستش نه واقعی)!
هارد: 80 ساتا سامسونگ
کیس
مودم
مودم ADSL
این آخریارو شوخی گفتم. اگه مدل هر کدومو نگفتم میخواستم با اون قیمتی که گفتم و کارایی که ازش میخوام و بالا گفتم، بهترین گزینه رو که شما میدونین بگیرم. اینم مشخصات سیستمی که میخوام بگیرم. نظر شما؟ و این که اینایی که گفتم این بالا با هم مچ هستن یا نه؟
مرسی
آخرین ویرایش توسط honeyxp در تاریخ 15-05-14 انجام شده است
2 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 2 میهمان)
Bookmarks