سلام

تفاوت عمده مادربردهای حرفه ای و معمولی در این سری پلتفرمها زمانی مشخص میشود که شما از پردازنده های سری k استفاده بفرمائید

برای مثال شخصا یک پردازنده 3770k با یم مادربرد p67 خوب را به یک 4770k با یک مادربرد h81 ترجیح میدم

ولی وقتی پردازنده سری پنتیوم یا حتی i3 باشه چون مصرف بسیار پائینه زیاد تفاوتی نمیکنه که مادربرد چند فاز باشه یا رم 2200 باشه

تفاوت اون دو مادربرد همانگونه که فرمودید در پارالر پورت و یک سوکت pci است که در صورت استفاده از کارتهای قدیمی به کار میاد
پس با این توضیح شما الان که کار حرفه‌ای (مثل ادیت فیلم یا کار حرفه‌ای رندرینگ یا گیمینگ حرفه‌ای) ندارم، جفت این مادربوردا توی یه رنج جوابمو میدن. این یعنی اگه من بعدن قصد ارتقای سیستم مثه سی پی یو و رم (با مادربورد ثابت و عوض نکردن مادربورد) رو داشته باشم سری 1155 بهتره با چیپ p67؟ دلیلش کارایی بهتره سیستم و سرعته یا تفاوت توی توان مصرفی؟ الان با همون بودجه اگه شما باشین کدوم نسل مادربورد یا بهتره بگم کدوم چیپو ترجیح میدین؟ یه نکته رو اینجا بگم:
هدف اصلی من رندرینگ صدا، استفاده از پترنای صدایی سنگین و نیمه سنگین و کلن استفاده از پترن توی موسیقی و نرم افزارای موسیقی مثه FL (و نرم افزارای کار با صدا مثه AU) هستش. با این اوصاف اگه من بعدن بخوام حرفه ای تر بکنم سیستمو توی رده ی حرفه ای کارم کدوم مادربورد یا همون چیپ کارایی بهتری داره واسم؟ با توجه به این که فعلن نمیخوام مادربورد 800 تومنی، 1000 تومنی یا بالاتر بگیرم و میخوام همین رنج کمک خیلی خوبی بهم بکنه. اگه پیشنهاد بهتری سراغ دارین مرسی میشم کمک کنین. چون حرفه ی اصلی و کار من و سرمایه گذاریم روی موسیقی هستش. و کارت صدای حرفه ای، میدی کیبورد و... به قول امضای خود شما: حداقل هزینه، حداکثر بهره وری و کارایی و بازدهی...