پس با این توضیح شما الان که کار حرفهای (مثل ادیت فیلم یا کار حرفهای رندرینگ یا گیمینگ حرفهای) ندارم، جفت این مادربوردا توی یه رنج جوابمو میدن. این یعنی اگه من بعدن قصد ارتقای سیستم مثه سی پی یو و رم (با مادربورد ثابت و عوض نکردن مادربورد) رو داشته باشم سری 1155 بهتره با چیپ p67؟ دلیلش کارایی بهتره سیستم و سرعته یا تفاوت توی توان مصرفی؟ الان با همون بودجه اگه شما باشین کدوم نسل مادربورد یا بهتره بگم کدوم چیپو ترجیح میدین؟ یه نکته رو اینجا بگم:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هدف اصلی من رندرینگ صدا، استفاده از پترنای صدایی سنگین و نیمه سنگین و کلن استفاده از پترن توی موسیقی و نرم افزارای موسیقی مثه FL (و نرم افزارای کار با صدا مثه AU) هستش. با این اوصاف اگه من بعدن بخوام حرفه ای تر بکنم سیستمو توی رده ی حرفه ای کارم کدوم مادربورد یا همون چیپ کارایی بهتری داره واسم؟ با توجه به این که فعلن نمیخوام مادربورد 800 تومنی، 1000 تومنی یا بالاتر بگیرم و میخوام همین رنج کمک خیلی خوبی بهم بکنه. اگه پیشنهاد بهتری سراغ دارین مرسی میشم کمک کنین. چون حرفه ی اصلی و کار من و سرمایه گذاریم روی موسیقی هستش. و کارت صدای حرفه ای، میدی کیبورد و... به قول امضای خود شما: حداقل هزینه، حداکثر بهره وری و کارایی و بازدهی...
Bookmarks