سلام دوستان
یه سوال اساسی داشتم
تفاوت اساسی چیپ b550 با x570 چیه؟
cpu میخوام 3700x بردارم.
این جریان pcl-4 رو نفهمیدم
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان
یه سوال اساسی داشتم
تفاوت اساسی چیپ b550 با x570 چیه؟
cpu میخوام 3700x بردارم.
این جریان pcl-4 رو نفهمیدم
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط milad41 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پهنای باند گذرگاه PCI-E 4.0 به نسبت PCI-E 3.0 تا دو برابر (64 گیگابایت در ثانیه) افزایش یافته است.
بیشترین تفاوت پشتیبانی کامل X570 از نسل چهارم PCIE است .پشتیبانی از PCIE 4 در X570 کامل تر است .
در کل اگر از نظر بودجه محدودیت دارید مادربردهای B550 عملکردشون عالیه و حداقل در گیم تفاوتی بین این دو چیپ عملا مشاهده نمیشه
در نهایت اگر بودجه دارید به دلیل چیپ شبکه و چیپ صوتی و سایر امکانات همچنین پشتیبانی کامل تر از PCIE 4 توصیه میکنم X570 تهیه کنید .مخصوصا اگر قصد خرید SSD M.2 NVME با پشتیبانی از نسل چهارم داشته باشید که سرعت واقعا بالایی دارند .
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدیه سوال فنی داشتم.بیم مادربرد asus b550-Egaming و asus x570 prime pro کدوم بهتره؟
حالا شما کدوم رو برای خرید پیشنهاد میدین؟
چون هردو در یک رنج قیمت هستند
مادربردها با چیپ b550 فراتر از انتظار بودند .پردازنده انتخابیتون هم بگید که با اطمینان بیشتری نظرم را بدهم.اگر تفاوت قیمتی زیادی نیست طبیعتا چیپ x570 امکانات بیشتری را در اختیارتون میگذارد .از نظر پشتیبانی pcie 4 کاملتر هستندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط milad41 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدل b550 مجهز به وایرلس هم هست که این برای خیلی از کاربران مهم است در کل برای گیمرها فکر کنم b550 مدلی که ذکر کردید مناسبتر باشه
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من الان نظرم روی 3700x هستش ولی بطور یقین با اومدن پردازنده های جدید عوض خواهم کرد.
یطوری باشه پردازنده های آینده رو هم کامل ساپورت کنه
درضمن کارت گرافیک هم در نظر دارم rx 3600xt وردارم که اونم pcie 4 هستش
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط milad41 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هر دو برد قابلیت مد نظر شما را دارند .اگر منظورتون RX 5600XT هست با هر دو برد بی مشکل میکنه . ولی اگر قصد خرید M.2 NVME PCIE 4 دارید به دلیل امکانات بیشتر چیپ X570 رو پیشنهاد میکنم اگر نه همون B550 گزینه بسیار خوبیه . در کل بردهای B550 خیلی خوب جواب دادند .
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks