با سلام
من 10 تا دستگاه برای گیم نت می خوام تا 450 هم می تونم هزینه کنم لطف کنید چند تا دستگاه بر پایه amd بگید
اگه فروشنده منصف هم می شناسید بیان کنید
با تشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام
من 10 تا دستگاه برای گیم نت می خوام تا 450 هم می تونم هزینه کنم لطف کنید چند تا دستگاه بر پایه amd بگید
اگه فروشنده منصف هم می شناسید بیان کنید
با تشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بلدوزری خواهد آمد...
برای شکستن پل های شنی ...
AMD دوباره خواهد امد
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط moreb برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سیستم کامل یا کیس ؟
قیمت قطعات که تقریبا هر روز داره بالا میره و خیلی از شرکتها بین 10 تا 30 درصد روی قیمتهاشون گذاشتن
اگر میخواهید خرید کنید بنظرم خیلی سریع باید عمل کنید چون با وضعیت به وجود آمده اگر موجودی اجناس توی انبارها خالی بشه به دلیل اینکه امکان واردات وجود نداره احتمال اینکه قیمتها چند برابر هم بشه وجود داره
سیستم کامل
فروشنده چی می شناسین؟
بلدوزری خواهد آمد...
برای شکستن پل های شنی ...
AMD دوباره خواهد امد
متاسفانه به دلیل آشفتگی بازار نمیتونم سیستمی بهتون معرفی کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط moreb برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آدرس یکی از دوستان رو براتون فرستادم اگر بتونند در تهیه قطعات کمکتون میکنند
ripek (05-10-10)
دوست عزیز هر قطعه ای خواستید با قیمت های قبل میتونم تقدیمتون کنم . نگران بازاری ها نباشید بالاخره سرشون به سنگ میخوره .
سایت اطلاع رسانی و فروشگاه سخت افزار WWW.P30HARDWARE.NET
ارتباط با من 09370309268 - nasiban@yahoo.com - nasiban@gmail.com
nima_hl (07-10-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks