سلام
لطفاً برای خرید PC همراه مانیتور و سایر قطعات مثل ماوس و کیبورد، اسپیکر و ... برای دو قیمت
1،300،000 تومان و 1،500،000 تومان من رو راهنمایی کنید.
نوع کاربری : خانگی ( اجرای روان نرم افزارهای روز و اجرای بازیهای متوسط و نیمه حرفه ای )
با تشکر
سلام
لطفاً برای خرید PC همراه مانیتور و سایر قطعات مثل ماوس و کیبورد، اسپیکر و ... برای دو قیمت
1،300،000 تومان و 1،500،000 تومان من رو راهنمایی کنید.
نوع کاربری : خانگی ( اجرای روان نرم افزارهای روز و اجرای بازیهای متوسط و نیمه حرفه ای )
با تشکر
|
|
کاربر شهرسختافزار
درود.
پیشنهاد بنده:
کد:Mobo:MSI Z68A-G45 (G3)->240T CPU:Core i3-2120->235T Ram:Kingmax DDR3 1333MHz 2*4GB->100T PSU:Green GP530A-EU->105T VGA:Power Color HD6850 1GB GDDR5->255T Case:Green Magnum2->70T ODD:Liteon24X->40T HDD:Seagate Barracuda 7200RPM 1TB-SATA3->175T Monitor:LED SAMSUNG BX2280 PLUS->310T Speaker:Microlab M500U->70T MOUSE & Keyboard:Optional->40T ___________________ Total->1.400T
میتونید برخی قطعات رو تغییر بدید و با قیمت های متفاوتی روبرو بشید. اما با توجه به نوع کاربری که ذکر کردید،پیشنهادم رو عرض کردم خدمتتون و سعی کردم هم کیفیت و هم قدرت قطعات رو در یک راستا مد نظر قرار بدم.
شاد باشید.
Cyberlife (29-08-12), mehrdad_ab (25-08-12), poyul (03-09-12), smrbh (24-08-12)
ممنون از راهنمایی شما به نظر شما رم Patriot Gamer II 8GB 2x4GB DDR3 1333 جایگزینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Over_Cracker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مناسبتری برای رم Kingmax نیست ؟
http://lioncomputer.ir/product/1420/Patriot%20Gamer%20II%208GB%202x4GB%20DDR3%201333/
یک سوال هم داشتم، توی مشخصات این رم نوشته Tested on Intel P67 platform
آیا این رم ققط با پلتفرم P67 سازگاره یا با بقیه پلتفرمها مثل Z68 هم سازگاره ؟
آخرین ویرایش توسط Cyberlife در تاریخ 01-09-12 انجام شده است
من به چند تا فروشگاه برای خرید مادربرد MSI Z68A-G45 (G3 مراجعه کردم ولی همه فروشنده ها میگفتن که مادربردهایبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Over_Cracker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MSI خوب جواب نداده و خرابی زیاد داره و گفتن که یا گیگابایت انتخاب کن یا Asus که من هم مادربرد Asus P8B75-V رو انتخاب
کردم، نظر شما درباره این مادربرد چیه ؟
life24 (08-09-12)
همین ایسوس حرف ندارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Cyberlife برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برد بی آزار و خوبیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Cyberlife برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بایوسش هم خیلی حرفه ای و با حاله برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر به جز رم پردازنده و گرافیک را هم آور کلاک میکرد میشد خود z77 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
تفاوتش با مدل P8B75-M LE چیه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مزیتهای v نسبت به leبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Cyberlife برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک اسلت pci و دو اسلت pci-e1 بیشتر
امکان اتصال 4 رم
سوکت تغذیه پردازنده 8 پین
چیپست کارت صدای بهتر
مزیت le نسبت یه v
خروجی hdmi
بلهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Cyberlife برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Cyberlife (08-09-12)
کاربر شهرسختافزار
در مورد رم باید بگم که با توجه به فرکانس کاری 1333 مگاهرتزیشون تفاوتی نداره.شما هر رم (دو ماژول 4 گیگ) با هر برندی در محدوده بودجه 100 تومن گیر آوردید،خریداری کنید.ارزش بیشتری هم نداره که بخواهید هزینه ی بیشتری برای رم بگذارید،مثلا اگر شما 400 هزار تومن بگذارید و بهترین و پرسرعت ترین رم دنیا رو هم خریداری کنید،در بازدهی کل سیستم نهایتا 7 تا 10 درصد تاثیر گذار هستش.به این خاطر برای اشخاصی که کاربری های خاص مثل اورکلاک و امتیاز گرفتن در بنچمارک ها مد نظرشون نیست،رم های 1333 مگاهرتزی و یا نهایتا 1600 پیشنهاد میشه.
منظور اینه که در پلتفرم سندی بریج+مادربرد P67 تست شده و OK بوده.این خودش یک تضمین هستش که رم در سایر پلتفرم های سندی بریج هم به درستی کار کنه و اصلا نگران این موضوع نباشید و بهتون اطمینان میدم که هم در مادربرد های سری 6 و 7 هیچ مشکلی نخواهید داشت،چنانچه که تا کنون در این باره گزارشی نشده و کاربرانی که حتی رم هایی در زمان پلتفرم 1156 هم داشتند،بدون مشکل در پلتفرم کنونی استفاده می کنند.
کاربر شهرسختافزار
سایت معتبری هست که power Color HD6850 1GB GDDR رو 255 بفروشه؟
چون پاساژ ملاصدرا شیراز قیمت کردم زیر 295 پیدا نکردم.
برتری P67 نسبت به H67 چیه ؟
همچنین Z68A-GD65 B3 نسبت به Z68A-G45 G3
سپاس
life24 (08-09-12)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks