دوست من تو درایو c ویندوز xp و تو درایو d ویندوز سون 32 بیت دارم و میخواهم ویندوز سون 64 بیت رو تو درایو e نصب کنم!! چقدر حجم میگیره و موقعی که میخواهم ویندوز سون 64 بیت رو حذف کنم باید چیکار کنم که کامل حذف بشه و تو منو استارت اپ نباشه!!!
کاربر شهرسختافزار
دوست من تو درایو c ویندوز xp و تو درایو d ویندوز سون 32 بیت دارم و میخواهم ویندوز سون 64 بیت رو تو درایو e نصب کنم!! چقدر حجم میگیره و موقعی که میخواهم ویندوز سون 64 بیت رو حذف کنم باید چیکار کنم که کامل حذف بشه و تو منو استارت اپ نباشه!!!
|
|
خب... درایو e حداقل باید 30 گیگ باشه....شما بعد از اینکه ویندوز 64 بیت رو نصب کنی به احتمال زیاد دسترسی به یکی از ویندوز هات از بین میره!!!! ولی نگران نباش این موقتیه ، چون ویندوز هات که از درایوc و e پاک نشدن....اگه این اتفاق افتاد باید برنامه EasyBCD رو نصب کنی تا مشکلت حل بشه (کار کردن با این برنامه خیلی ساده است ، اصلا جای نگرانی نیست)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza_It93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تا حالا ویندوز نصب کردی دیگه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این قانون همیشه در موقع نصب سیستم های تعاملی(چند ویندوزیه خودمونو میگم) پابرجاست:
از قدیم به جدید نصب کنید: یعنی مثلا اول XP بعد 7 بعد 8
اگر ترتیب از قدیم به جدید نصب کنید به هم بخوره بایدbootloader رو از اول تنضیم کنید(مثلا با نرم افزارEasyBCD)
حالاااااااااااااااااا:اگر دوتا ویندوز یکسان داشته(مثلا دو تا Seven )باشیم باز هم ممکنه به مشکل بخوریم و بایدbootloader رو از اول تنظیم کنید(مثلا با نرم افزارEasyBCD)
یه اطلاعات کلی از نرم افزار EasyBCD :
برنامه ای برای ویرایش bootloader یا منوی بوت BSD,Ubuntu,Linux,2003,XP,Windows Vista,Windows 7 و Mac OS X
یه تصویر ازش:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چندتا لینک دانلود:
لینک دانلود
لینک کمکی1
لینک کمکی2
لینک کمکی3
آخرین ویرایش توسط seyed mamali در تاریخ 16-11-14 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks