در کل اگه بحث روی این دو مادربورد از ایسوس و گیگابایته، در جمع بندی کلی اگه بخوایم حساب کنیم:

در بحث پایداری در اورکلاکینگ و فرکانس در مقابل ولتاژ برابر، ایسوس بهتره
در عملکرد کارایی در فرکانس برابر باز ایسوس به دلیل داشتن بایوس بهینه تر، بهتر عمل می کنه
در قیمت در مقابل کارایی باز ایسوس مشخصه بهتره (590 تومن ایسوس در مقابل 615 تومن گیگابایت)
در مقوله مدار تغذیه ایسوس در مقابل گیگابایت هم کارایی بهتری در لود و اورکلاکینگ داره (اینو خودم تست کردم، در شرایط برابر دقیقاً در بورد ایسوس با 0.2 ولتاژ کمتر نسبت به گیگابایت سیستم پایدار بود)
بحث کارایی رو هم که تکلیفش معلومه
ماندگاری کامپوننت های روی مادربوردها هم هر دو در یک سطح هستن و هر شرکت فقط با یه اسم خاص داره به رخ اون یکی می کشه!
بحث کارت صوتی و نرم افزار هم سری Pro Gaming ایسوس همه چیز رو دقیقاً از رده بالاترین مادربوردهای خودش یعنی سری ROG به ارث می بره
بحث اگه رو تاریخچه سری Gaming باشه، این بین ایسوس اولین دارنده خط تولید رده مخصوص بازی یا Gaming بوده که با نام Republic Of Gamers میشناسیمش!
باز اگه نیاز به توضیحات بیشتریه درخدمتیم :) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
سرعت بوت رو هم بنده روی Z170 PRO-G ASUS تست کردم بسیار مناسب بود و نکته مهم فعال کردن گزینه اولترا فست بوتش هم واقعی بود!!!!