سلام

اینکه گفتم اون سایت کلاه برداره به این علت بود که برای فروش و درآمد بیشتر سعی می کنه سیستم های رویایی رو معرفی کنه. خب همه ما می دونیم هرچی پردازنده قوی تر باشه و رم بیشتر باشه و کارت گرافیک قوی تر باشه برای اینجور کارها که به رندر سریع نیاز دارن مشخصا بهتره ولی توی همون آمریکا که ثبات اقتصادی دارن خیلی ها نمی تونن چنین سیستمی بخرن چه برسه تو ایران. بنابراین اون سایت سیستم مورد نیاز رو به صورتی ارائه میده که سود بیشتری کنه در حالی که اصلا چنین چیزی نیست و کاربران می تونن با سیستم هایی که خود شرکت سازنده اعلام کرده کارهای بسیار قوی تدوین کنن و نیازی به این همه هزینه الکی نیست. ما باید کاری کنیم که افراد بیشتری بتونن سیستم بخرن بر اساس نیازشون و انقدر کار سخت نکنیم که طرف پشیمون بشه از خرید سیستم و کلا ببینه پولش نمی رسه به این سیستم های رویایی.
من گفتم اون سایت کلاه برداره و شما به خودت نگیر تقصیر شما نیست. اون سایت هم داره از ترفندهایی برای فروش استفاده می کنه
++++++++++++++++++++++
حرف من مربوط به این قسمت هست که شما گفتی که برای استفاده متوسط حداقل 64 گیگ نیازه در حالی که برای کار حرفه ای و سنگین 64 گیگ باید پیشنهاد بشه
طبق سایت Adobe که مرجع اصلی هست نوشته که سیستم مورد نیاز چی هست و هیچ سایتی نمی تونه بهتر از شرکت سازنده نرم افزار در این مورد اظهار نظر کنه. من برای شما توضیح میدم:

حداقل رم برای افترافکت 16 گیگه. برای کار با 4K متوسط 32 گیگ کافیه. برای اونایی که حرفه ای هستن و پروژه هاشون حرفه ای و سنگین هست 64 گیگ کاملا مناسب و کافیه. بالاتر از 64 گیگ شاید برای فوق حرفه ای نیازه برای 8K و یا پروژه های بسیار خاص 4K که فکر نمی کنم چنین کاربری نیازش باشه
همچنین برای کار 4K که سنگین هست حداقل کارت گرافیک RTX 3060 نیازه و RTX 3050 مناسب نیست

پ.ن: من قبلا دقت نکردم که کاربر اصلا ننوشته برای چه کاری می خواد معمولی یا متوسط یا 4K سنگین و به احتمال زیاد همینجوری یک پستی زده. اگه کاربر مشخص می کرد دقیقا می خواد چیکار کنه
سلامی مجدد .
وقتی نه چیزهایی که گفتم را حتی نخوندین ، و عمل نکردین ، چه جای بحثی هست؟
اگه که خوندین ، جواب تون اصلا ربطی به نوشته هام نداشت .