لطفا یکی از دوستان راهنمایی کنند!!!
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان من سال 91 یک کیس خریدم به مشخصات زیر به قیمت 1580 هزار تومان
cpu intel g645 1155
main giga p61ad3
ram geil 4 gig 1333
vga nvidia geforce 550ti
hdd seagate 1 tera baracuda 12
power green 430 eu
راستش میخوام سیستمم رو برای کار گیمینگ ارتقا بدم به نظر شما مادربرد رو عوض کنم یا با همین سوکت ارتقا بدم؟! منظورم اینکه برم سوکت 1150 یا 2011 بگیرم؟!کدوم بهتر هست؟!
آخرین ویرایش توسط Reza_It93 در تاریخ 11-05-15 انجام شده است
|
|
کاربر شهرسختافزار
لطفا یکی از دوستان راهنمایی کنند!!!
درود دوست عزیز
لطفا بودجه رو تعیین کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
بودجه برام مهم نیست فقط میخوام ببینم این مادربرد 1155 ارزش ارتقا رو داه یا نه؟!
خب از اونجایی که فرمودین برا گیمینگ، شما باید کارت گرافیک بروزتر و قدرتمندتر تهیه کنید که به منبع تغذیه بهتری نیاز داره. هرچند شکاف توسعه این مادربرد با PCI Express 3.0 سازگار هست اما دقیقاً PCI Express 3.0 نیست و از این رو هم بهتره که مین برد رو هم ارتقا بدین.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza_It93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خود سوکت 1155 خیلی قدیمی نشده و با انتخاب یه پردازنده خوب هنوز هم پتانسیل مناسبی داره اما مادربرد و پردازنده سیستم شما رده پایین هست، از این رو ارتقای کلی سیستم هم از نظر کارایی و هم آینده نگری، میتونه انتخاب درست تری باشه
با این حال می تونید یه پردازنده i5 یا i7 تهیه و کارت گرافیک رو به مدل بهتری نظیر 960 ارتقا بدین.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
به نظر شما میتونم رو این مادربرد کارن گرافیک 980 انویدیا نصب کنم و پردازنده core i7 هم نصب کنم؟! منظورم از لحاظ به صرفه بودن هست؟! چون مادربرد من هم usb3 هست و هم sata6 و هم pci express 3.0 هست پس یک مادربرد کامل از لحاظ تکنولوژی هست!!تازه اگه مادربرد سوکت 1150 هم بگیرم همین مشخصات که بالا عرض کردم رو بهم میده پس فرقی در تکنولوژی نداره؟!نظرتون چیه؟!
|
|
ببینید شما نهایتاً 300 تومن صرف مادربرد کنید و یه h97 یا z97 بگیرید بهتره، ضمن اینکه با 1150 شما یک معماری جدیدتر دارینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza_It93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پردازنده که 100% برای چنین کارت گرافیک های قوی جوابگو نخواهد بود
میشه نصب کرد و مشکلی هم نداره اما کارایی 100% ارائه نمیکنه
مدار تغذیه برد هم خیلی جالب نیست هرچند جواب میده
آخرین ویرایش توسط خبات کریمی در تاریخ 12-05-15 انجام شده است
AMD>INTEL (12-05-15)
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز با این تفاصیل به نظر شما من مادربرد خودم رو به پردازنده i7 1155 و گرافیک 980 انویدیا مجهز کنم چقدر با مثلا مادربرد z97 سوکت 1150 و پردازنده i7 و گرافیک انویدیا 980 در عمل چند درصد فرق میکنه؟! منظورم از لحاظ راندمان هست؟!
دوست عزیز نمیشه درصد مشخصی اعلام کرد و صد البته همه چیز اختلاف در کارایی نیست. بحث آینده نگریه، بحث مدار تغذیه قویتر و بروزتره، بحث تراشه صدای جدیدتر و...........برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza_It93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک مادربرد همونطور که از اسمش پیداست بنیان و اساس سیستم هست. به نظر من به 1150 مهاجرت کنید.شما که هزینه زیادی صرف چنین کارت گرافیک قدرتمندی می کنید دیگه یه مادربرد رده پایین چه اهمیتی داره که دل ازش نمی کنید،حیفه 980 رو رو چنین مادربردی نصب کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
اخه پردازنده سوکت 1150 از 1155 خیلی گرونتر و از لحاظ کارایی با هم زیاد فرقی نمیکنند!!!
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks