سلام کیوان جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط key1lou برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با اجازه این پستت رو اینجا جواب میدم که تاپیک دوستمون از مسیرش خارج نشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینجا ۲ تا بحث داریم یکی در مورد قیمت پائین مادربرد ازراک و دومی دید افراد
در مورد قیمت قبلا هم مفصل بحث کردم و تو همین تاپیک هم با لینک و مدرک توضیح دادم :
مادربرد ازراک مادربرد ارزون قیمتی در جهان نیست ، دلیل ارزونی اون در ایران به دلیل واردات اون توسط شرکتیه که به مشتریاش اجهاف نمیکنه
در مورد دید اشخاص هم نیاز به زمان داره ، برای مثال این پست یکی از دوستان هستش که چند ماه پیش در مورد ازراک در یه فروم دیگه نوشتن
جالب اینه که این شخص در حال حاظر در خیلی از پیشنهاداشون مادربرد ازراک پایه ثابته برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدببين دوست من ايسوز خازناش ساخت ژاپنه که 500000ساعت عمر مفيد داره سيستم کولينگش حرف اول رو ميزنه و همينطور گيگا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید و...... که نام نميبرم حالا اين ازراک که معلوم نيست خازناش چه کوفتيه باشه کولينکش بعضياش اصلا نداره بقيشم معلوم نيست تو هيتش چي ريختن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشي
کیوان جان همونطور که خودت و بعضی از دوستان اطلاع دارید بنده در بازار کامپیوتر هم فعالیتهائی دارم بعضی مواقع دوستانم در بازار بهم میخندن میگن سر پیری دیونه شدی راحت بشین یه مین asus به مشتری معرفی کن هم سودش ۴-۵ برابره ازراکه و هم اینقدر توجیه نمیخواد
یکی از دوستان میگفت اگر ایسوس تو جعبه مادربرد آشغال هم بریزه ( به دلیلایلی عبارت ایشون رو عوض کردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) همه میخرن میگن به به
ولی حقیقتش تا حالا نتونستم با خودم کنار بیام چون واقعا میبینم یه مشت دزد به اسم نماینده از بی اطلاعاتی مردم استفاده میکنند و با تبلیغات و هیاهو جیب مردم رو خالی میکنند

Bookmarks