مادربردها با چیپست x38/x48 این قابلیت رو دارند مثل مادربرد زیر
GIGABYTE X48T-DQ6 DDR3
Supports DDR3-800/1066/1333/1600*/1800*
کاربر شهرسختافزار
آيا در مادربردهاي 755 اينتل ساپورت رم DDR 3 1333 بدون آوركلاك وجود داره ؟
بعنوان مثال اين برد GA-P41T-ES3G از نوع DDR 3 است اما در توضيحات نوشته O.C
من ميخواهم بدون آوركلاك بتونه اين رم را ساپورت كنه
به صورت ساده كمكم كنيد تا اين مادربرد را آوركلاك كنم Cpu:Q9300 Ram 4 G DDR3
آخرین ویرایش توسط tanshat در تاریخ 12-07-15 انجام شده است
|
|
کاربر شهرسختافزار
ضمن تشكر از شما يك خواهشي دارم
هر چند براي بحث آوركلاكينگ تاپيك هاي اختصاصي و كاملي وجود داره اما اگه امكانش هست به صورت خلاصه بفرماييد همون مدلي كه عرض كردم به چه صورت حداكثر استفاده را ازش ببرم بطوريكه با پردازنده Q9300 بتونم از حداكثر باس مموري بهره ببرم
صادقانه عرض کنم . این مادربرد با این چیپست نمیتونه از حداکثر قابلیت های این پردازنده بهره کافی ببره . باز با دریافت Manual مادربرد میتونید نحوه تنظیم سرعت رم رو متوجه بشید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tanshat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SOHR@B (13-07-15)
تنظیمات اورکلاک در مادربردهای سوکت 775 در اولین منو در بایوس به نام MIT وجود دارد .
شما باید به قسمت DRAM PERFORMANCE CONTROL بروید و مموری فرکانس رو دستی روی 1333 بگذارید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
به همين راحتي ؟ فن پردازنده را لازم نيست كاري كنم؟ مثلا دور فن را بالا ببرمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه لازم نیست . شما فقط رم رو اور کردید . البته باید تست کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tanshat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks