سلام من قصد خرید یک سی پی یو اینتل رو دارم سی پی یو فعلی من 6320 1.86 گی گاهرتز هست میخواستم که تا سقف 200 تومن یک سی پی یو به من پیشنهاد دهید
درضمن مادربرد من giga 965p s3 هست
کاربر شهرسختافزار
سلام من قصد خرید یک سی پی یو اینتل رو دارم سی پی یو فعلی من 6320 1.86 گی گاهرتز هست میخواستم که تا سقف 200 تومن یک سی پی یو به من پیشنهاد دهید
درضمن مادربرد من giga 965p s3 هست
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام
شما نگفتید برای چی می خواهید همچین کاری بکنید .
سوکت مادر برد شما قدیمی و بعد اون 3 تا سوکت جدید امده هر چند تو فاصله زمانی کم به نظر من هزینه کردن 200 هزار تومان اگر هدف خاصی ندارید از این کار به نظرم ارزش نداره می تونید رم + مادر برد + cpu خودتون رو بفروشید روی 200 هزار تومان بزارید و همین 3 قطعه رو با سوکت جدید تهیه کنید در عوض جا برای ارتقاء بدی هم دارید .
کاربر شهرسختافزار
خوب مادربرد و سی پی یوم رو که گفتم چیه رم هم دو تا دو گیگ اپیسیر ddr2 دارم این سه قطه رو هم چقدر فی میخوره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hapalii برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و چه قطعاتی به جاش بخرم
کاربر شهرسختافزار
فکر کنم اگر سه تا قطعه رو اینجا با مشخصات کامل برای فروش بزارید بالای 100 هزار تومان بره
اما در کل بدترین موقع برای ارتقاء سیستم الان هست فکر کنم عاقلانه باشه که تا 3-2 ماه دیگه صبر کنید هم مدل های بیشتر بیاد تو بازار هم قیمت ها منطقی بشه اما اگر حتما الان این کار بخواهید بکنید مثلا با این 3 قطعه میشه تعویض کرد که جدید ترین سوکت رو داشته باشید . البته لازم نیست اینقدر بالا بردارید قطعات رو اما مثلا مادر برد سری H67 که باید قیمت پایین تری داشته باشه کمه یا حتی سی پی یو هم قیمش بالاست و همین کانفیک تا 3 ماه دیگه فکر کنم راحت 100 تا 150 هزار تومان کمتر باشه
ASRock P67 pro3 -----220 000
Intel Core i5 2300 2.8 ------230 000
KINGMAX 2Gb - DDR3 - FSB1333 -------29 000
nima_hl (11-04-11)
بنده هم با hapalii گرامی کاملا موافقم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پردازنده شما اینقدر قدیمی نشده که در کارهای روزمره به مشکلی بخورید
از طرف دیگه افت قیمت خودش را انجام داده و تا 2-3 ماه دیگه بعید میدونم قیمتش از امروز کمتر بشه
تا اون موقع هم اگر مشکل بخصوصی پیش نیاد و وضعیت دلار و گمرک از اینی که هست بدتر نشه شما خرید خیلی بهتری میتونید انجام بدین
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks