اصلا روی برندها محدود نکنید خودتون رو.برند ها هیچ تفاوتی باهم ندارند،فقط در رنج بودجه های متفاوتی،ممکنه برخی به صرفه تر از سایر برندها باشند.
به نظر من،بهترین مادربرد و گرافیکی که با بودجه 400 تومن برای گیم میتونید خریداری کنید به شرح زیر هستش:
کد:Mobo:Asrock H61iCafe->155T VGA:PowerColor HD6850->255T __________ Total->410T
لینک مشخصات مادربرد
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این مادربرد از لحاظ امکانات و قیمت،بهترین گزینه برای کاربری شما هستش.
طبق مشخصاتی هم که ذکر کرده،از فرکانس 1600 پشتیبانی میکنه:
کد:- Dual Channel DDR3 memory technology - 4 x DDR3 DIMM slots - Supports DDR3 1600/1333/1066 non-ECC, un-buffered memory - Max. capacity of system memory: 16GB* - Supports Intel® Extreme Memory Profile (XMP) 1.3 / 1.2 with Intel® Ivy Bridge CPU
این نکته رو هم ذکر کنم که مادربردهای 1155 به طور پیشفرض از فرکانس 1333 مگاهرتز پشتیبانی می کنند.(به دلیل ساپورت پیشفرض کنترلر مموری مجتمع از این نرخ فرکانس) و فرکانس های بیشتر همگی به واسه اورکلاک و فعال کردن پروفایل XMP انجام میشه. مادربرد های سری H هیچ کدام بیش از 1600 مگاهرتز پشتیبانی نمی کنند و برای اورکلاک رم(بیش از 1600 مگاهرتز) و یا CPU های سری K،حتما می بایست از مادربرد های سری P و یا Z استفاده کرد.
این نکته رو هم ذکر کنم که تفاوتی محسوسی در بازدهی سیستم با یک رم 1333 و یا 1600 نیستش.در همین مادربرد معرفی شده میتونید با فرکانس 1333 و پایین اوردن تایمینگ های رم،بازدهی تقریبا برابر با فرکانس 1600 داشته باشید.
گرافیک معرفی شده هم،نسبت به قیمتش،بالاترین بازدهی رو در گیم نسبت به سایر گرافیک های هم قیمت و حتی تا قیمت 300 تومن هم شما نمیتونید هیچ کارتی رو پیدا کنید که بازدهی بالاتر از این کارت رو داشته باشه.

Bookmarks