اون M3A78-EH رم تا 1066 و Phenom هم ساپورت می کنه .
ولی M2N-E با یه Bios Update میتونه AM2+ بشه و Phenom رو راحت ساپورت کنه و رم با باس 800 ساپورت می کنه .
نظر نهایی من : ASUS M3A78-EH
کاربر شهرسختافزار
SSA Super V.I.P
اون M3A78-EH رم تا 1066 و Phenom هم ساپورت می کنه .
ولی M2N-E با یه Bios Update میتونه AM2+ بشه و Phenom رو راحت ساپورت کنه و رم با باس 800 ساپورت می کنه .
نظر نهایی من : ASUS M3A78-EH
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
|
|
کاربر شهرسختافزار
مطمین باشم دیگه؟این عالیه؟9950 راحت ساپرت میکنه؟4 هسته ایهای جدید ای ام دی که 45 نانومتریه و سال دیگه میاد چی اونم میتونه ساپرت کنه ممنون از راهنمایی شما
SSA Super V.I.P
دوست عزیز پست پشت سر هم ندید خواهشا .
دو تا پست تکراری داشتید پاک کردم .
9950 رو بله راحت ساپورت می کنه .
شما که میخواید سال دیگه سی پی یو 45 نانومتری بگیرید ، مادربورد هم عوض کنید سال دیگه !
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
ساسان راست می گه مادر برد M3A78-EHمادر برد خوبیه و تو این رده قیمت 113 هزار تومان بهترین مادر برده خودم الان همینو دارم قبلآ هم M2N-e داشتم اونم خوب بود ولی این جدید تره
کاربر شهرسختافزار
ساسان جان یه سوال ... این بوردی که شما معرفی کردید چه مزیتی نسبت به اون msi که من گفتم داره ؟؟؟!!! جالب اینه که این بورد رو با بهترینها مقایسه کردند ولی .............!!!!!
http://www.bit-tech.net/hardware/200.../msi_k9a2_cf/1
آخرین ویرایش توسط murizaki_2000 در تاریخ 12-09-08 انجام شده است
Asus M3A78-EH
مزیتش
چیپSouth bridge بالاتری داره sb700
DDR2 1066 رو ساپورت می کنه
معایب
چیپ North bridge َMSi از Asus بالاتره
murizaki_2000 (13-09-08)
کاربر شهرسختافزار
آقا من به این نتیجه رسیدم بهترین مادربرد تو این قیمت یا abit a-n78hd یا msi k9a2cf-f نظر شما چیه؟اگه هم میخواین تا مشخصاتشونو بذارم
|
|
کاربر شهرسختافزار
کسی در مورد این دو مادربرد نظری نداره؟abit a-n78hd یا msi k9a2cf-f
بابا این MSI رو ول کن ایسوس یا ابیت خوبه
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks