سلام. من برای برای یک شرکت می خوام سیستم بگیرم چه سی پی یو و مادربوردی بگیرم که برای کارای اداری خوب باشه و خیلی خیلی کم مصرف باشه و صد البته دوام زیادی داشته باشه اگه قطعات دیگه هم بگید که چه بهتر. ممنون
(نهایت تا 500 تومن با ال سی دی)
کاربر شهرسختافزار
سلام. من برای برای یک شرکت می خوام سیستم بگیرم چه سی پی یو و مادربوردی بگیرم که برای کارای اداری خوب باشه و خیلی خیلی کم مصرف باشه و صد البته دوام زیادی داشته باشه اگه قطعات دیگه هم بگید که چه بهتر. ممنون
(نهایت تا 500 تومن با ال سی دی)
آخرین ویرایش توسط zeda در تاریخ 28-02-10 انجام شده است
|
|
کار اداری شما چی هستش ؟
zeda (01-03-10)
سری xxxe amd بگیرید مثلا 240e کم مصرف است پسوند e نشان دهنده کم مصرف بودن است
zeda (01-03-10)
آیا اون پردازنده های کم مصرف اصلا توی ایران هستشون ؟
zeda (01-03-10)
کاربر شهرسختافزار
کار اداری منظورم افیس و اینترنت نهایت دیدن سی دی های اموزشی
آیا از Excel برای ایجاد صفحات گسترده بزرگ و حاوی معادلات و محاسبات متعدد نیز استفاده میکنید ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط zeda برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر پاسخ شما مثبت باشه باید پردازنده سمپرون پیشنهادی نیما را با یک پردازنده قویتر عوض کنید و گرنه سیستم پیشنهادی ایشان سیستم خوب و مناسبی هست.
البته اگر از Office منظور شما word بوده باشد که حتی یک سیستم در حد ATom + Ion نیز از عهده کارهای شما بر میاید.
|
|
پردازندههای خیلی خیلی کم مصرف معمولا در نوت بوکها استفاده میشن مثل سری اتم که مصرفی زیر 10 وات دارندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط zeda برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اخیرا این پردازندهها برای pc هم ارائه شدن مثل این مین
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=A330ION
البته این مادربردها توی بازار موجود نیستند و در صورت نیاز بایستی به صورت سفارشی وارد بشن
پارامتر دیگه برای مصرف کم پاور سیستم هستش که شما بایستی پاوری تهیه کنید که 80+ طلا داشته باشه ( که به دلیل قیمت بالا حتی سری سیلور هم در بازار کم پیدا میشه )
این پاور زیر 10٪ از برق ورودی سیستم رو به گرما تبدیل میکنه و مابقی به صورت مفید در اختیار سیستم قرار میگیره
پارامتر بعدی هارد هستش که میتونید از سری ssd استفاده کنید که مصرف کم ، هجم محدود و قیمت سنگینی دارند
این قطعاتی که بالا معرفی کردم با بودجه شما تناسب نداره و برای بودجه شما یکی از کم مصرفترین سیستمهائی که میتونم پیشنهاد بدم یه همچین سیستمی میشه
mon 16+key +mouse+speaker ~150
GA - MA785GT - UD3H 125
sempron 140 40
2gb ddr3 1.5v 55
asus/liteon dvd r/w 30
wd green 500gb 58
case zeus 20
seasonic 330 40
سلام دوست عزیز ..
من به شما پیشنهاد می کنم msi NetOn AP1900 رو برای کارتون انتخاب کنید. این سیستم را من به شخصه تست کردم و نتایج بسیار رضایتبخش بود. البته قیمتش فکر می کنم کمی از 500 هزار تومن بیشتر بود ( حدود 550 ) ولی برای شما تمام امکانات رو فراهم کرده از کارت شبکه وایرلس گرفته تا وب کم و ..
ویندوز ارجینال هم نصب شده داره و بهترین گزینه برای کارهای اداری هست به نظر من.
قابل توجه اینکه این سیستم یک سیستم All In One هست و شامل مانیتور و موس و کیبورد هم میشه.
تصویر :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشخصات فنی :
http://www.msi.com/index.php?func=pr...maincat_no=654
کاش به زمانی برگردم
که تنها غم زندگی ام
شکستن نوک مدادم بود...
PCN Exclusive User
البته این سیستم یک مشکل کوچک دارد و آن اینکه هر گونه تغییر در آن در آینده به سختی صورت میگیرد و در ضمنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Xtreme برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر قطعه ای دچار مشکل شود در آینده تعمیر آن دردسر خواهد داشت در ضمن با این هزینه میشود سیستم بهتری تهیه کرد.
سیستم های All In One همیشه همینطوری هستن دوست من. اما در کنار این مشکل که شما فرمودید ( که البته احتمال بسیار پایینی هم دارد ) مزایای بسیار زیادی دارد. البته در این مورد هم شک نکنید که سیستم های AIO بزودی جای خودشون را در سبد خرید کاربران باز خواهند کرد.
کاش به زمانی برگردم
که تنها غم زندگی ام
شکستن نوک مدادم بود...
PCN Exclusive User
Hamid2547 (01-03-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks