nima_hl (19-08-10)
کاربر شهرسختافزار
با سلام من برای انتخاب سی پی یو و مین فقط امروز فرصت دارم برای یکی از دوستام .
ایشون با برنامه sap 2000 کارهای سنگین انجام میده که سی پی یو فعلی intel q 8300 را تا 3000 اور کردم ولی کارهاش 10 روز طول میکشه الان با کمترین هزینه می خوایم تغییر قطعات بدم که من x6 1055 رو پیشنهاد دادم ایا انتخاب درسته یا i5 750 بگیریم بهتره .
http://www.anandtech.com/bench/Product/109?vs=147
دوستان لطفا سریع و جامع با توجه به برنامه ای که گفتم راهنمایی کنید.
با تشکر
nima_hl (19-08-10)
|
|
کاربر شهرسختافزار
اولين ببين sap 2000 چند هسته ساپورت ميكنه بعد به فرك پردازنده 6 هسته اي باش فكر نكنم اين نرم افزار حتي 2 هسته رو هم ساپورت كنه و تك هسته اي هست من خودم نرم افزارهاي رو اجرا ميكردم كه تا 1 ماه هم طول ميكشيد ولي پردازنده 4 هسته اي گرفتم و 4 تا همزمان ران ميكردم
در ضمن AMD زياد به درد اين نرم افزارها نميخوره
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir123 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تا اونجائی که میدونم sap2000 از v14 به بالا برای مولتی کور بهینه شده
اگر از ورژن پائین استفاده میکنید با تعویض نرم افزار روی سخت افزار موجود سرعت کاریتون رو تا 4 برابر میتونید افزایش بدین
برای تست این موضوع زمانی که سیستم مشغول محاسبات هستش تسک منیجر رو باز کنید و ببینید از تمام هسته ها داره استفاده میشه یا نه
اگر نرم افزار شما به روز باشه و از مولتی کور استفاده کنه خرید 6 هسته amd یکی از بهترین گزینه ها هستش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام خسته نباشید ریکاوری لب تاب سونی وایو می خوام برام بفرستید و چطور پارتیشن بندی کنم که سیستمم آسیب نبینه متشکرم
آخرین ویرایش توسط xn-34567240 در تاریخ 19-08-10 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
ممنون که جواب دادین بله ایشون از اخرین ورژن استفاده می کنه که خاصیت مولتی را هم داره پس به نظر شما هم این بهترین انتخاب هست.؟؟؟؟؟
فکر میکنم برای این کار از 930 بهتر باشه ، مسلما اگر پارامتر قیمت مطرح نباشه intel 980x (در رده دسکتاپ) از این پردازنده بهتره ولی قیمتی حدود 1.8 میلیون برای مادربرد و پردازنده باید هزینه کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir123 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
راستی مین هم gigabyte GA-880GM گرفتم نظر اساتید در مورد مین چی هست ؟؟؟؟
با عرض سلام و خسته نباشید.
این اولین پست من تو این سایت هستش وامیدوارم بتونم روز به روز با وجود اساتید سایت نقش پر رنگ تری رو در کمک به دوستان داشته باشم.
دوست عزیز amir123 جان با توجه به گفته استاد عزیز نیما جان بنده نیز پیشنهاد می کنم که از ورژن جدید این برنامه استفاده کنید تا برنامه بتونه از حدکثر توانایی سیستم برای محاسبات خود بهره بگیره.
برای کارهای محاسباتی پردازنده های amd نیز کارایی مناسبی را دارند بطور مثال با خرید یک پردازنده AMD PHENOM II X6 1055T و اور آن تا سطح 3.8 یا 4 گیگاهرتز با استفاده از AIR COOLING مناسب سطح مناسبی از کاایی را برست بیاورید .در مورد مادربورد مورد نظر نیز می توان گفت که این مادربورد یکی از مناسب ترین نامزد های استفاده در چنین مجموعه می باشد.
راه دوم استفاده از پلتفرم INTEL CORE I7 860 به همراه مادربوردی همچون EVGA P55LE می باشد که تفاوت قیمتی اندکی با پلتفرم AMD مورد انتخاب شما دارد.
امیر اقا به نظر این حقیر هم سیستم AMD با توجه به بودجه مناسب تره. یه چیزی که من توی بنچ مارک های همین سایت
.anandtech. دیدم البته شاید دارم اشتباه می کنم این بود که پردازنده های AMD به طور کلی توی اموری مثل اینکد کردن ، ریپ کردن ، فشرده کردن و ... وضعیت تقریبا بهتری دارن ودر اموری مثل رندر گرفتن و نرم افزار هایی مثل اکسل یا نرم افزار صوتی سونار اینتل وضعیت بهتری داره . در کل این 6 هسته ای های جدید AMD بزرگترین نقطه ضعفشون تو بازی ها و گیم هستش و در سایر امور به نسبت قیمت کاراییشون اونچنان اختلافی با یه CORE I5 750 ندارن و حتی در بسیاری از کاربرد ها سرتر از اون یا حتی CORE I7 920 هم هستن
ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند
این مادربرد زیاد برای کار شما مناسب نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir123 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3093..jpg
پردازنده 6 هسته بخصوص موقعی که آورکلاک بشه مصرف بالائی داره که مدار تغذیه 4 فاز این مادربرد رو به شدت گرم میکنه
این وضعیت باعث کم شدن طول عمر مادربرد و محدود شدن آورکلاک خواهد شد
بهتر بود برای این کاربری یک مادربرد لااقل 8 فاز مجهز به هیتسینک برای ماسفتها تهیه میکردید
aadam (20-08-10), amir123 (21-08-10), mehrdad_ab (20-08-10), ripek (20-08-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks