کیس یکم کوچیکه venzo شاید بخاطر کوچیک بودن نشه کارت گرافیک رو توش گذاشت .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط abas14 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
کیس یکم کوچیکه venzo شاید بخاطر کوچیک بودن نشه کارت گرافیک رو توش گذاشت .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط abas14 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط abas14 در تاریخ 16-12-15 انجام شده است
|
|
کاربر شهرسختافزار
فکر نکنم با این پاور براتون مشکلی پیش بیاد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط abas14 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پی نوشت :کیس venzo کدوم مدلش یعنی الان شما کیستون هم می خواید عوض کنید یا نه ؟
abas14 (16-12-15)
کاربر شهرسختافزار
پس مشکلی نیست دیگه ؟ خیلی ممنون .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط RAVYY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نظرتون در مورد این چیه ؟ asus gtx750ti-oc-2gd5 بنظر من بهترینه توی این سه تا .
نه نمی خوام عوض کنم فقط گفتم شاید کوچیک باشه چون کارت های جدید همشون بزرگن .
مدلش رو نزده فقط جلوش نوشته ^^.
کاربر شهرسختافزار
کارتهایی که بهتون پیشنهاد دادم همه به صورت کامل از دایرکس 12 پشتیبانی میکنند و یک نسل هم بالاتر هستند.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط abas14 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط RAVYY در تاریخ 16-12-15 انجام شده است
abas14 (16-12-15)
کاربر شهرسختافزار
خب بودجه رو نمی خوام زیاد کنم ، همین 750ti رو بگیرم دیگه عالیه ؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط RAVYY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
دیگه میل خودتون هست ولی من اگه جایی شما بودم بودجم رو افزایش میدادم و ZOTAC GTX 950 رو انتخاب میکردم چون ارزشش رو داره و یک نسل هم بالاتر از GTX 750 هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط abas14 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
abas14 (16-12-15)
|
|
کاربر شهرسختافزار
خیلی خیلی ممنون بابت راهنمایی ها .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط RAVYY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکرامو می کنم و می بینم چی میشه شاید هم همینی که شما گفتید رو انتخاب کردم ، بازم ممنون .
RAVYY (16-12-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks