سلام به همگی
من یه cpu i3 6100 و green 480 دارم میخاستم بدونم بهترین گرافیکی که به این سیستم میخوره چیه
خودم قصد خرید GTX 1050 GAMING X 2G رو دارم آیا جوابگو هست
اگه مورد دیگه ایی هم هست لطفا معرفی کنید
ممنون
کاربر شهرسختافزار
سلام به همگی
من یه cpu i3 6100 و green 480 دارم میخاستم بدونم بهترین گرافیکی که به این سیستم میخوره چیه
خودم قصد خرید GTX 1050 GAMING X 2G رو دارم آیا جوابگو هست
اگه مورد دیگه ایی هم هست لطفا معرفی کنید
ممنون
|
|
این گرافیک رو میتونی تهیه کنی . البته 1050 بدون پسوند tiبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط khashayar0 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
khashayar0 (04-06-18)
کاربر شهرسختافزار
ممنون فقط یه سوال دیگهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه بخام ti بگیرم cpu کدوم مدل رو باید تهیه کنم؟؟
پاور چی؟؟
کاربر شهرسختافزار
میتونید i5 7500 بگیرید با 1050tiبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط khashayar0 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدل های ti تنها فرق هاشون بیشتر تو سیستم کولینگ هستن مثلا سری ایسوز راگ به همین دلیل گرون ترن وگرنه ار نظر قدرت شاید 3-4 درصد بعضی شرکت ها از دیگری بیشتر باشن که خیلی مهم نیست در حد 6-7 فریم بالا پایین بودنش
asus strix بهترین انتخاب هست همچنین خوب اور کلاک شده هستش سری استریکس ایسوز
بعد از اون من شخصا گیگابایت رو میپسندم
khashayar0 (04-06-18)
کاربر شهرسختافزار
ممنون فقط اگه این دو مدل رو تهیه کردم پاور رو باید عوض کنم؟؟؟
پاور خودم الان green 480 هست
کاربر شهرسختافزار
گرافیک 1050 تی آی سری کاستوم مثلا asus rog و ... در نهایت 100 وات پاور میخوادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط khashayar0 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و i5 7500 65 وات
به راحتی میکشه
khashayar0 (04-06-18)
|
|
i5 7400برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط khashayar0 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به بالا
khashayar0 (04-06-18)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks