با سلام
من مادربوردم اینه: MSI-970A-G45
آیا میتونم روی این مادر بورد یکی از پردازنده های سری FX شرکت AMD رو نصب کنم؟؟؟؟
با سلام
من مادربوردم اینه: MSI-970A-G45
آیا میتونم روی این مادر بورد یکی از پردازنده های سری FX شرکت AMD رو نصب کنم؟؟؟؟
|
سلام دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط yavarahmad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله میتونسد روی این مادربورد این سی پی یو رو نصب کنید ولی دقت داشته باشین که بایوس مادربورد طبق شکل زیر باشه با اگر نیست از توی سایت سازنده مادربورد این بایوس رو دریافت کنید
[IMG]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید [/IMG]
از راهنماییتون نهایت تشکرو دارم.
مال من ورژنش اینه: 7693v26 (خودم چند وقت پیش آخرین ورژنشو دانلودش کردم و نصب کردم!)
مشکلی نیست با این ورژن؟
راستی یه سوال دیگه: پردازنده های سری fx ماکزیمم چند گیگ رم با ماکزیمم فرکانس چند ساپورت میکنن؟
آخرین ویرایش توسط yavarahmad در تاریخ 09-01-14 انجام شده است علت: یه سوال مونده بود!
عزیز باید تست کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط yavarahmad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد ماکزیمم رم هم 32 گیگ مادربورد ساپورت میکنه
فروشگاه Dolphin OC ( آدرس : مشهد مجتمع تک طبفه اول واحد 212 )
0513-7639462-3
منظورم ساپورت رم توسط پردازنده بود وگرنه خودم میدونم که مادربوردم نهایتش32 ساپورت میکنه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alksdj برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منظورم اینه که سری fx نهایتا رم چند MHz ساپورت میکنن + چند گیگ رم؟؟؟؟
مادر بورد: msi-970A G45
پردازنده: AMD Athlon II *4 645
رم : Apacer 4 GB 1600MHz+Apacer 4 GB 1600MHz
کارت گرافیک: NVIDIA GEFORCE GT 520
هارد : 1TB+1TB+4TB+128GB SSD ADATA
پاور: Green GP750B-OC+ Platinum
دوستان مادربرد من giga-ma770t-ud3 هستش
میخواستم بدونم سری fx ساپورت میکنه
|
سلام دوست عزیز مادربورد شما تونایی ساپورت سری fx رو نداره شما میتونید برید توی سایت gigabyte ببینید که مادربوردتون چه cpu ساپورت میکنه آخرین cpu که ساپورت میکنه PHENOM X6 1100 هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mortezarezaie برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فروشگاه Dolphin OC ( آدرس : مشهد مجتمع تک طبفه اول واحد 212 )
0513-7639462-3
باسلام خدمت عزیزان
بااجازه استاتر گرامی
دوستان اگر کسی 6350 دست دو داشت خواست بفروشه خریدارم بهم خبر بدید
(بیشتر فعالیت من در PT هستش با همین نام کاربری)
باتشکر
*MoJtAbA* (13-01-14), alksdj (13-01-14), mehdi.n (22-01-14), yavarahmad (08-03-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks