هر دو شون میکروکنترلر اختصاصی دیجیتال برای تثبیت ولتاژ دارند.
دوتاشون رو کنار هم تست نکردم جدا از اینکه تست حرفه ای پاور به دستگاه های پیشرفته ای نیاز داره که قیمت بالایی دارند.
اما مقایسه یک پاور گلد با یک پاور پلاتینوم هم دقیق نیست چون پاور گرینی که انتخاب کردید بالاترین رده گرین هست اما پاور ایسوس تو رده پرچمدارش نیست (بلکه ROG THOR هست)

تا جایی که مشخصه پاور ایسوس هیت سینک های بیشتر و بهتری داره. اما وقتی ولتاژ ها و آمپر ها و درنهایت وات هر شاخه رو نگاه کنید مدل گرین با کمی اختلاف بهتره که دلیلش رو قبل تر گفتم.
همچنین تعداد کابل های خروجی بیشتری داره.

فن استفاده شده توی پاور گرین هم فن بهتر، گرونتر و کم صدا تری هست با عمر بیشتر.
بحث گارانتی داخل ایران هم هست که گرین رو دست نداره.

اما همچنان خرید این پاور رو اشتباه میدونم به شخصه برای سیستم شما.
اما اگر به شخصه میخواستم پاور 1000 بخرم
یکی از دو مدل زیر رو انتخاب میکردم.
Antec Signature 1000 Titanium
EVGA SuperNOVA 1000 T2
البته اگرعجله داشتم وگرنه کمی صبر میکردم قطعا تا پاورهای ATX 3.0 که معرفی هم شدن به بازار بیان.
من هنوز نتونستم پاور بگیریم
لطفا راهنمایی کنید از بین پاورهای زیر کدوم رو بگیرم:
کورسیر hx750
گرین gp750b-ocpt
ایسوس rog thor-850p

اینکه میگن پاورهای موجود در بازار بعد از چند ماه ولتاژ آفلاینشون تغییر میکنه درسته؟

- - - Updated - - -

هر دو شون میکروکنترلر اختصاصی دیجیتال برای تثبیت ولتاژ دارند.
دوتاشون رو کنار هم تست نکردم جدا از اینکه تست حرفه ای پاور به دستگاه های پیشرفته ای نیاز داره که قیمت بالایی دارند.
اما مقایسه یک پاور گلد با یک پاور پلاتینوم هم دقیق نیست چون پاور گرینی که انتخاب کردید بالاترین رده گرین هست اما پاور ایسوس تو رده پرچمدارش نیست (بلکه ROG THOR هست)

تا جایی که مشخصه پاور ایسوس هیت سینک های بیشتر و بهتری داره. اما وقتی ولتاژ ها و آمپر ها و درنهایت وات هر شاخه رو نگاه کنید مدل گرین با کمی اختلاف بهتره که دلیلش رو قبل تر گفتم.
همچنین تعداد کابل های خروجی بیشتری داره.

فن استفاده شده توی پاور گرین هم فن بهتر، گرونتر و کم صدا تری هست با عمر بیشتر.
بحث گارانتی داخل ایران هم هست که گرین رو دست نداره.

اما همچنان خرید این پاور رو اشتباه میدونم به شخصه برای سیستم شما.
اما اگر به شخصه میخواستم پاور 1000 بخرم
یکی از دو مدل زیر رو انتخاب میکردم.
Antec Signature 1000 Titanium
EVGA SuperNOVA 1000 T2
البته اگرعجله داشتم وگرنه کمی صبر میکردم قطعا تا پاورهای ATX 3.0 که معرفی هم شدن به بازار بیان.
من هنوز نتونستم پاور بگیریم
لطفا راهنمایی کنید از بین پاورهای زیر کدوم رو بگیرم:
کورسیر hx750
گرین gp750b-ocpt
ایسوس rog thor-850p

اینکه میگن پاورهای موجود در بازار بعد از چند ماه ولتاژ آفلاینشون تغییر میکنه درسته؟