درود بر شمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed_flash برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لطفا کاربری و بودجتون را بفرمائید
کاربر شهرسختافزار
درود خدمت تمامی اساتید محترم
قصد خرید سی پی یو: Intel® Pentium® Processor G620 (3M Cache, 2.60 GHz) رو دارم ولی نمیدونم چه مادربردی براش بگیرم که مناسب باشه و پول الکی برای اسم برند و قابلیت های اضافی که استفاده من نشه ندم.
*سیستم قبلی خراب شده و فقط میخوام جایگزین براش بگیرم، کارت گرافیک هم ندارم و قصد خرید هم فعلا ندارم.
* پاور هم چند وات براش مناسبه
* درصورتی که پردازنده ی دیگه ای، هم قیمت این مدل پیشنهاد دارید ممنون میشم راهنمای کنید.
با سپاس از دوستان عزیز
|
|
درود بر شمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed_flash برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لطفا کاربری و بودجتون را بفرمائید
saeed_flash (06-08-12)
کاربر شهرسختافزار
بیشتر برای اجرای فیلم و استفاده از اینترنت میخوام باشه
میخوام 4 تا قطعه بخرم:
CPU, MB, Power, RAM
بقیه قطعات هست
بودجه هم 250 الی 300 بیشتر نمیخوام پاش بذارم.
ممنون از جوابتون
g620 که حدود 120 قیمت دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed_flash برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پائینترین مادربردی که میتوانید برای این پردازنده خرید بفرمائید h61 ecs است حدود 110 که فاقد usb/sata3
مادربردی که من به شما پیشنهاد میکنم H61M/U3S3 ازراک به قیمت حدود 130 که همانگونه که از نامش پیداست دارای sata/usb3 است و بایوس ساپورت ivy bridge هم براش اومده
چون سیستم مصرف بسیار پائینی دارد یدونه پاور ویرا حدود 20 تومن براش بگیرید و با 30 تومن باقی مانده می توانید 2 تیغه یک گیگی رم تهیه کنید
saeed_flash (06-08-12)
کاربر شهرسختافزار
خیلی خیلی ممنون از راهنمایی خوبتون
موفق و پاینده باشید
nima_hl (07-08-12)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks