نقل قول:
نبود ؟ :whistle:
Printable View
نقل قول:
نبود ؟ :whistle:
سئوال مفهوم نیستنقل قول:
این مادربردهائی که لیست کردی هر کدوم یه مشخصات و قیمتی دارند و معادل بدون گرافیکشون میشه 790fx که از اینا گرونتره
کلا با مادربرد غیر آنبرد به دلیل قدرت بیشتر گرافیک موافقم حالا یه مین 770 هم بگیری خوبه (نقطه ضعف 770 نسبت به 785 در کراسفایر هستش که احتمالا به کارت نمیاد )
آیا گرافیک آنبورد قدرت کامپیوتر رو کم میکنه ( در صورت داشتن دو گیگ رم )
میشه یه مقایسه بین گرافیک کارتهای بالا با این دو تا کارت گرافیک بکنید :
XFX 9400GT 1GB
XFX 9400GT 512MB
ببین بوروس جاننقل قول:
گرافیک آنبرد از نظر پرفورمنس قدرت رقابت با کارتهای معمولی مثل 9400 که مثال زدید رو نداره
قطعا 9400 پرفورمنس بهتری بهتون میده
من خودم m3a785gxh دارم و در زمانی که نمیخوام بازی کنم از گرافیک آنبردش استفاده میکنم ( به دلیل مصرف کم و صدای فن گرافیک ) و موقعی که میخوام بازی کنم یک یا چند گرافیک روش میزارم و بازی میکنم
خازنهای این برد کاملا جامد ژاپنی هستش و به احتمال قوی طول عمر زیادی داره
اگر میخواهید کراسفایر کنید این برد رو توصیه میکنم
ولی اگر کراسفایر براتون اهمیت نداره GA-MA770T-UD3P گیگا برد غیر آنبرد خوبیه
در کل پیشنهاد میدم اگر خیلی عجله ندارید یک ماه صبر کنید تا 890 به بازار بیاد و قیمتها مناسبتر بشه :give_rose:
*Due to the operating system limitation, the actual memory size may be less than 4GB for the reservation for system usage under Windows® XP and Windows® Vista™. For Windows® XP 64-bit and Windows® Vista™ 64-bit with 64-bit CPU, there is no such limitation.
مطلب بالا توی مشخصات مین ازراک اومده . اینطور که من فهمیدم . این مین در ویندوز ایکس پی و ویستا کمتر از !! چهار گیگ رو ساپورت میکنه ( یعنی خود چهار گیگ هم نه ؟! ) و در ویندوزهای 64 بیتی اگر پردازنده 64 بیتی باشه محدودیتی نداره .
آیا برداشت من درست بوده ؟ در مورد ویندوز هفت چیزی نگفته اگر بخوام این ویندوز رو بریزم وضعیت چطوره ؟
ضمنا آیا cpu amd 630 یک پردازنده 64 بیتی هست ؟
این محدودیت مربوط به مادربرد نمیشه و اینجا محدودیتهای ویندوز توضیح داده شدهنقل قول:
در ویندوز 7 نسخه 32 بیتی محدودیت وجود داره
نظرتون در مورد این مساله چیه ؟ آیا درسته ؟ :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]نقل قول:
تو کارایی مادربرد آنبرد و غیر آنبرد خیلی فرق هست و آنبرد ها طبعا ً ضعیف ترند چون چیپ ست پل جنوبی اون ها دائما ً تو فشار هست حتی وقتی که یک کارت گرافیکی اضافه می شه باز آثار این ضعف باقی می مونه که ناشی از معماری مادربرد های آنبرد هست
ضمنا آیا cpu amd 630 یک پردازنده 64 بیتی هست ؟
در مادربردهای آنبرد جدید یه همچین مشکلی وجود نداره و زمانی که یک گرافیک جدا نصب میشه تفاوتی در کارآئی نداره ( ولی معمولا در کراسفایر ضعیفتر عمل میکنند )نقل قول:
پردازنده 630 هم 64 بیتی هستش ( در کل تمامی پردازندههای جدید همگی 64 بیتی هستند )
مگه Athlon ها کش L3 دارن .. شما مطمئن هستید .. اگر هست میشه لینک بدیننقل قول:
سری قدیم athlon ها در واقع phenom بودن که l3 کش اونها خاموش شده بود و بعضی از اونها رو میشد آنلاک و استفاده کرد ولی در سری جدید کلا l3 کش نابود شدهنقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]