ازراك بخر خيالت تخت من 3 تا خريدم مثل ساعت كار ميكنندنقل قول:
Printable View
ازراك بخر خيالت تخت من 3 تا خريدم مثل ساعت كار ميكنندنقل قول:
نظرتون در مورد این مادر برد در مقایسه با اون گیگا و ازراک چیه ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
خواهش میکنم عزیز :give_rose:نقل قول:
خودم ازراک استفاده میکنم برای دوستان و اقوام نزدیکم هم از همین برند استفاده میکنم
قیمت جهانی ازراک این لحظه 92 دلار و قیمت گیگا 95 دلار هستش خودتون حساب کنید پولتون رو میخواهید بابت یک نام به جیب آواژنگ بریزید یا نه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
در مورد اون مادربرد الایت هم زیاد با خریدش موافق نیستم
یه پردازنده 140 واتی روی سوکت 4 پین حدود 5.8 آمپرجریان روی هرلاین ورودی میندازه ( 140/12/2 ) که هرچقدر هم برد ضخیم باشه بازهم گمان نمیکنم برای مدت زیاد ( چند سال ) بشه به اون اعتماد کرد
ترجیح میدم برای یه همچین پردازندهای که به دلیل رقابت سنگین احتمالا به قیمت مناسبی عرضه خواهد شد از یه مادربرد با سوکت 8 پین استفاده بشه :give_rose:
البته به دلیل دردست نبودن اطلاعات از پردازندههای جدید amd این صحبتهام در حد تئوری و حدس و گمان هستش :wink:
لینک مشکل داره لطفا اصلاح کنید :give_rose:نقل قول:
لینک هم اصلاح شد .نقل قول:
ضمنا این مادربورد گیگا دوتا بایوس داره آیا این مزیت بزرگی هست ؟
این ایسوس هم مادربورد خوبی به نظر میرسه .
انتخاب بین این چند مادربورد سخته . دوستان کـــــــــــمـــــــــــک
اینم مادربرد بدی نیستنقل قول:
فقط دو نقطه ضعف داره ۴ پین تغذیه و pci-e 4x
اگر اهل آورکلاک سنگین و کراسفایر نیستی برد بدی نیست
البته همونطور که قبلا هم گفتم احتمالا پردازنده 6 هسته روی این مادربرد سوار نمیشه
نسبت به ازراک حسنی نداره به جز تعداد فاز ۲ برابر که در دراز مدت ( بالای ۴-۵ سال ) بر عمر پردازنده و خود برد موثر خواهد بود
نسبت به گیگا بایت esata اضافهتر داره اگر به کارتون بیاد
در کل نظرم اینه که اگر برند براتون مهم هستش گیگا رو بگیرید و اگر امکانات مهمه ازراک ولی اگر اهل آورکلاک و آپگرید نیستید احتمالا برد ایسوس عمر بیشتری خواهد داشت ( به دلیل فاز بیشتر ) :give_rose:
ممنون نیما جان . من میخوام از سی پی یو 620 یا 630 استفاده کنم و اینا هیچکدوم 140 واتی نیستند . اگر هم بخوام ارتقا بدم بعد از چند سال مثل همین الان همرو با هم عوض میکنم . اسلات pci-e هم زیاد برام مهم نیست چون میخوام از گرافیک خود برد استفاده کنم . ولی بازم انتخاب بین این سه تا سخته ؟
فکر کنم بهترین راه واسه انتخاب اینه که برم بازار با توجه به قیمت یکیشونو بخرم . چون واسه کاربردی که من میخوام هر سه مادربورد مناسب هستند .
در مورد دو تا بایوس چیزی نگفتی ؟ آیا مزیت بزرگیه ؟
راستی این ایسوس هم سایدپرت داره .
نقل قول:هيچ مزيتي نيستنقل قول:
در مورد دو تا بایوس چیزی نگفتی ؟ آیا مزیت بزرگیه ؟
شما اگه بايوستون پريد (كه خيلي خيلي به ندرت اتفاق مي افته)به راحتي ميتونيد با كول ديسك اون رو فلش كنيد
دوال بایوس بیشتر جنبه تبلیغات داره تا جنبه کاربردی و تا بحال که از این قابلیت استفاده نکردمنقل قول:
دوست عزیز شما اگر آپگرید مد نظرتون نیست به نظرم این هزینه بابت مادربرد 785 بیهوده هستش برای مثال اگر یه مین 770 بگیرید با یه کارت 8600 از نظر کارکرد از این مادربردها بهتره
درسته که گرافیک آنبرد 785 قویترین گرافیک آنبرد در حال حاضر هستش ولی از نظر پرفورمنس ضعیفتر از 8600 عمل میکنه
نمیخوام با اضافه کردن برانتخابهاتون باعث سردرگمی شما بشم ولی اگر همونطور که گفتید همه سیستم رو کامل عوض میکنید ترکیب زیر پرفورمنس بهتری در طی این مدت بهتون میده
asrock a770de+ 67
8600gt 46
4gb ddr2 1066 cl5 ~110
پیشنهاد خوبیه . ولی من نهایت استفاده ام از گرافیک برای فیلم هست اونم بیشتر divx . بنظرم اگر یک مادربورد خوب بخرم بهتر باشه . اگر یک مادربورد بدون کارت گرافیک تا 100 تومن باشه و یک گرافیک 30 تومنی هم باشه میشه بهش فکر کرد . اما دلم نمیاد 50 تومن بابت گرافیک بدم در حالی که مادربوردم 70 تومنه !
برای من سرعت سیستم و توانایی سیستم در انجام چند کار همزمان ( مثلا بازکردن چند صفحه وب و پی دی اف و آفیس بصورت همزمان ) مهمتر از قدرت گرافیک هست .
ضمنا من که میخوام یه سیستم جمع کنم واسه چند سال ( 3 تا 4 سال ) بنظرتون ddr3 بهتر نیست ؟
فعلا هم میخوام دو یا چهار گیگ رم بگیرم و بعدا هم دو یا چهار گیگ دیگه اضافه کنم .
میخوام سراغ ویندوز 7 هم برم .
راستی نیما جان امیدوارم حالت زودتر خوب بشه . :give_rose:
فکر کنم اون گیگا و ازراک و این ایسوز خوب باشن اما کدوم واسه من مناسبترن ؟! نمیدونم .