برای چه پردازنده ای ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ali05 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
برای چه پردازنده ای ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ali05 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (14-08-16)
شما لطف کنید مادربورد رو مشخص کنید پردازنده رو متناسب باهاش میگیرم چون پردازنده قوی نمیخوام یه چیز معمولی در جد دو هسته ای اما ddr3 بودن مادر بورد مهمه برام
- - - Updated - - -
شما لطف کنید مادربورد رو مشخص کنید پردازنده رو متناسب باهاش میگیرم چون پردازنده قوی نمیخوام یه چیز معمولی در جد دو هسته ای اما ddr3 بودن مادر بورد مهمه برام
به نظر من مادربرد و پردازنده زیر ارزش خرید داره (سوکت 1150)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ali05 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
motherboard : Gigabyte GA-H81M-S2PV : 175,000
cpu : Intel Pentium G3250 : 175,000
سوکت (775)
cpu : Intel Core2 Duo E8400 : 50,000
این پردازنده استوکه و مهلت تست داره ولی مادربرد های 775 چون موجود نیستن بنابراین قیمت ندارن که من به شما بگم ارزونترین کدومه ولی شما می تونی بری بازار و یه مادربرد کارکرده سالم و ارزون گیر بیاری که کارت راه بیفته
آخرین ویرایش توسط mohammad- در تاریخ 14-08-16 انجام شده است
ali05 (14-08-16), SajjadKhati (14-08-16)
ممنون از راهنماییتون بین این دو پردازنده کدوم قوی تره ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad- برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان نظرتون درباره این مادربوردچیه ؟
asrock h61m-vs4
- - - Updated - - -
پردازنده برای این مادربورد asrock که گفتم در حد دو هسته ای مثل 5700 یا یکم بالاتر چند در میاد ؟ (استوک و نو )
|
|
حداقل h81 همین ارزاک را بگیریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ali05 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با پردازنده پنتیوم
intel pentium g3250
main ASRock H81M-VG4
G3250 حدو 50 درصد قوی تره و آکهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ali05 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همچنین اون مادربرد، هم چیپ ست بهتری داره و هم 2 پورت usb 3 داره و هم دو درگاه ساتا 3 رو داره که مثلا می تونی در اینده ssd زیر رو براش تهیه کنی و فوق العاده سرعت سیستم بالا می ره
ssd : samsung evo 750 120GB : 190,000
ولی مادربردهای سوکت 775 ساتا 2 دارن و از نصف سرعت این ssd می تونی استفاده کنی
همچنین درایورهای ویندوز 10 رو هم داره که می تونی استفاده کنی
ali05 (14-08-16)
مشکلی نیست h81 رو میگیرم چون اختلاف کمی دارند .میشه یه cpu در حد 5700 یا بالاتر برای همین h81 بگید ممنون میشمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
motherboard : ASRock H81M-VG4 : 155,000برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ali05 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
cpu : Intel Celeron G1840 : 130,000
سیستمی که من در نظر گرفتم فقط 60 تومن با این سیستم اختلاف داره به نظر من افزایش بودجه 60 تومنی ارزشش رو داره از هر لحاظ
آخرین ویرایش توسط mohammad- در تاریخ 14-08-16 انجام شده است
ali05 (14-08-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks